Canada

Sprogskole i Vancouver

Sprogskole i Vancouver
4.6
671
(671 bedømmelser)
4.6

Hvis du søger efter at forbedre dit engelsk, så behøver du ikke at lede længere. Vores sprogskole i Vancouver er et fantastisk sted for indlæring, med en ideel placering og entusiatiske studerende. Uanset om du kun har et par uger til et intensivt program, eller du er klar til et længere kursus, så er vores sprogskole i Vancouver det rette for dig.

Sprogskole i Vancouver

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Vancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Vancouver

Sprogskole i Vancouver

Det er meget sjovere at lære et sprog i udlandet end i traditionelle klasser derhjemme. På sprogskole i Vancouver vil du møde nye mennesker, lære om en ny kultur og ha' masser af tid til at øve dit engelsk, hvilket betyder at du vil lære det hurtigere end derhjemme. Vælg fra et bredt udvalg af kurser på vores sprogskole i Vancouver. Er du nybegynder i at tale engelsk? Prøv et to-ugers intensivt kursus, for at forstå det grundlæggende. Planlægger du at gå på universitetet i Canada? Meld dig til et forberedelses-kursus, hvor du arbejder med dit akademiske ordforråd og gør dig klar til eksemplevis TOEFL eksamen. Vi har kurser til rådighed for alle slags studerende, på vores sprogskole i Vancouver.

Førsteklasses sprogundervisning

Uanset hvilket program du går efter, på vores sprogskole i Vancouver, er vi så sikre på vores team af ekspert-undervisere og efterprøvede undervisningsmetoder, at vi garanterer dit fremskridt på skrift, tale og forståelse. Vores underviserne vil arbejde med dig for at sætte realistiske mål, med det ultimative formål at hjælpe dig med at opnå dine større mål i livet gennem et bedre engelsk. Klassestørrelserne bliver holdt små, så du modtager individuel støtte og opmærksomhed. Fokus på alle kurser, på vores sprogskole i Vancouver, er at lære dig at blive tryg ved at bruge det engelsk du har, uanset om du er nybegynder eller langt mere erfaren. Det er essentielt at opnå selvtillid i at tale engelsk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.