Sommerskole 2020

Rejs til udlandet med en gruppe af jævnaldrende elever i sommerferien og lær både et nyt sprog samt en ny kultur at kende. Rejser du med EF Sprogrejser (10-17år), vil din rejsegruppe have en dansk kursusleder med under hele dit ophold, som vil gøre alt for at du får dit livs sommer. EF tilbyder sprog sommerskoler for børn og unge i bl.a. England, USA, Malta, Australien, Tyskland, Spanien og Frankrig. På en EF sommerskole får du en travl hverdag med sproglektioner og spændende aktiviteter, som du deler med venner fra hele verden.
Sommerskole 2020
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 14 år
2-4 uger
i gruppe
Gør din første udlandsrejse til en fantastisk oplevelse! Et program med undervisning, masser af aktiviteter og opsyn.
Destination: EnglandUSAMalta
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienSpanienFrankrigTysklandJapanKorea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Voksne og professionelle
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaMexicoPortugalFrankrigItalienTysklandKinaJapanKoreaDe Arabiske EmiraterRusland

EF Sommerskole i udlandet

EF tilbyder sommerskole-kurser for unge, som passer til både nybegyndere og øvede. Alt efter hvilken destination du vælger, vil du blive langt bedre til enten engelsk, spansk, tysk, fransk eller måske endda japansk, under dit ophold på en af vores mange sprogskoler verden over i sommerferien. Det er vigtig at påpege at man i undervisningen vil fokusere på de aktiviteter og udflugter som du har været på, hvilket vil hjælpe dig med at lære mere om lokale kulturer og normer i det land, du befinder dig i. Den bedste måde at lære sprog på er at komme til udlandet og lære sproget flydende der hvor sproget tales. Samtidig vil det at gå på en sommerskole give dig en masse nye venner fra hele verden og minder for livet.

Sommerskolen 2020

EF's unikke sæt af undervisningsmaterialer og bøger er skrevet af eksperter inden for sprogundervisning, og undervisningsmaterialet som bruges på en EF sommerskole bliver gennemgået og opdateret hvert eneste år. Du er derfor sikret en unik, sjov og lærerig oplevelse, hvis du vælger at rejse til en sprogskole i sommerferien med os.

Med mere end 50 års erfaring inden for sprogkurser og akademisk udveksling, er det ingen tilfældighed, at EFs kurser er godkendt og certificeret af verdens førende sprogudvalg. Men derfor vil vi stadig gøre det endnu bedre. Vi er altid på forkant med tingene og vi har vores eget pædagogiske EF-rådgivningsudvalg, som består af sprogundervisningsspecialister som producerer vores undervisningsmaterialer. Så grib chancen og tag på en af EF's spændende sommerskoler - det vil blive dit livs sommer! Bestil en gratis brochure allerede i dag.