Sprogskole i Malta

Sprogskole i Malta
4.9
870
(870 bedømmelser)
4.9

Forbedr dit engelsk, mens du nyder solen ved vores sprogskole på Malta. Vores skoler på Malta er åbne året rundt med både korte og længere programmer for børn, teenagere og voksne. Du vil få en varm velkomst på vores sprogskole på Malta, ligemeget om du kommer på en kort ferie eller du er en del af et længere program.

Sprogskole i Malta

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Malta
By: St. Julians
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Malta
By: St. Julians
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Malta
By: SliemaSt. Paul's BaySt. Julians
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Malta
By: St. Julians
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Malta
By: St. JuliansSliemaSt. Paul's Bay

Sprogskole på Malta

Vores engelske sprogskole på Malta er den perfekte blanding af udannelse og fornøjelse. Vi benytter os af små hold, så vores erfarne undervisere kan give dig den tid og opmærksom, du har brug for for at lære engelsk hurtigt og effektivt. Efter skole får du også masser af tid til at slappe af på Maltas skønne strande og opleve de mange historiske og kulturelle seværdigheder. Vores kurser foregår året rundt, så der er intet dårligt tidspunkt at ankomme på. Hvad enten du er her en uge eller flere måneder, er vores sprogskole på Malta det perfekte sted for dig, der vil være seriøs og have det sjovt på samme tid.

Hvorfor Malta?

Malta bliver nemt overset i landskabet af engelske sprogskoler verden over. Et lille Middelhavs-land bestående af tre små øer fylder ikke meget på det globale verdenskort. Men det er rent faktisk et ideelt sted at lære engelsk. Malta var engang en britisk koloni og i dag er engelsk et af landets to officielle sprog (det andet er maltesisk). Tager du på sprogskole i Malta kan du lære engelsk og samtidig bo i en sydlandsk idyl med små rustikke landsbyer og antikke ruiner. Og så betyder sprogskole på Malta også varmt klima, gode badestrande og det klare, blå hav.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.