Sprogskole

Sprogskole i Irland

Sprogskole i Irland
4.8
711
(711 bedømmelser)
4.8

Hvis du leder efter en sprogskole i Irland med moderne faciliteter, en god placering, erfarne undervisere og studerende fra hele verden, så er du kommet til det rette sted. Vores sprogskole i Dublin er alt det og mere til. Se vidoer og læs meget mere om vores sprogskole i Irland og beslut dig så for hvilken skole som vil være bedst for dig.

Sprogskole i Irland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Udforsk vores destinationer

Sprogskole i Irland

Berømt for sine frodige landskaber, vil et ophold på en sprogskole i Irland give dig mulighed for at studere omgivet af ægte naturlig skønhed. Ikke kun er Irland billedskønt, landet er også fyldt med historie. Gamle borge og klippefyldte kyster sørger for at danne en eventyrlignende baggrund for dine studier på din skole i Irland. Og med din sprogskoles praktiske beliggenhed i Dublin, er det nemt at besøge andre byer over hele landet. Tag på en weekend-udflugt med dine nye klassekammerater, eller planlæg dine egne eventyr i din fritid. Du vil aldrig løbe tør for steder at udforske under et ophold på vores sprogskole i Irland.

Moderne faciliteter

Uanset hvor meget tid du har til at rådighed, så har vores sprogskole i Irland det rette program til dig. Fra langvarige intensive kurser, til kortere mindre accelererede kurser finder vi det rette program for dig på vores sprogskole i Irland. Dine engelskfærdigheder vil forbedres på ingen tid. Som på alle vores skoler, anvender vores kurser i Irland instruktive metoder, hvor du undervises af kyndige undervisere. Vores klasselokaler er også udstyret med den allernyeste teknologi, som altsammen er til din rådighed, hver dag. Det har aldrig været nemmere og sjovere at lære! Så tilmeld dig vores sprogskole i Irland allerede nu!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.