Sprogskole i Dublin

Sprogskole i Dublin
4.9
561
(561 bedømmelser)
4.9

At tage på sprogskole i Dublin er en god måde at lære engelsk på da du også sideløbende vil bruge sproget i hverdagen. Dublin er et perfekt sted at gå på opdagelse til fods. Vores sprogskole i Dublin ligger i hjertet af byen. Udnyt denne fantastiske placering og gå på opdagelse i byen med klassekammerater fra hele verden.

Sprogskole i Dublin

Sprogskole i Dublin

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Sprogskole i Dublin

Du kan vælge blandt et stort udvalg af kurser, på vores sprogskole i Dublin. Fra sommerlejre eller sprogferier til længere programmer og udvekslingsår, målrettet studerende som planlægger at studere på universitetet. Der er stor mangfoldighed og masser af muligheder på vores sprogskole i Dublin. Uanset hvilket kursus du tilmelder dig, vil du få en førsteklasses sprogundervisning fra kyndige undervisere. Kurserne er sjove og interaktive, og anvender den seneste teknologi for at hjælpe dig med at forstå engelsk. Du kan endda vælge at studere på et kursus for specielle interesser på vores sprogskole i Dublin, for at hjælpe dig med at få et forspring i dit arbejdsliv, eller for at forøge dine chancer for at blive optaget på et engelsktalende universitet.

Et hjem i Dublin

Hvis du tager til udlandet for første gang på egen hånd, kan det være en smule skræmmende. Men vær ikke bekymret. Når du tager på sprogskole i Dublin, vil du finde et nyt hjem væk hjemmefra. Hvis det er vigtigt for dig, at blande dig med masser af mennesker fra hele verden, så vælg at bo i en studenter-bolig med dine klassekammerater fra engelskskolen. Du vil hurtigt få venner, og ha' nogen at udforske Dublin sammen med i din fritid. Hvis du hellere vil ha' mere hjemlige omgivelser, så kan du også vælge at bo hos en værtsfamilie mens du studerer engelsk på sprogskole i Dublin. Du vil dele måltider med dem i deres hjem, og lære livsstilen i Irland at kende fra første række.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.