Du kan studere på en engelsk sprogskole og forbedre dit sprogniveau på rekordtid. Uanset om du tager til London i to uger eller til New Zealand i et år, er der ingen hurtigere eller mere effektiv måde at forbedre dit engelsk på end på en engelsk sprogskole. Vi ved alt om det, for vi har hjulpet personer med at lære engelsk siden 1965.

vælg aldersgruppe

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika, De Arabiske Emirater

EF English Live

Online

Lær engelsk på verdens største online skole. Adgang til lærerstyrede timer når som helst, på alle niveauer.

Destination: Studer online fra hele verden.

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 52 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika, De Arabiske Emirater

EF Sprogrejser

10 - 14 år
2-4 uger
i gruppe

Gør din første udlandsrejse til en fantastisk oplevelse! Et program med undervisning, masser af aktiviteter og opsyn.

Destination: England, USA, Malta

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: England, USA, Canada, Malta, Australien

EF Language Training

for virksomhede og den offentlige sektor

Fokuseret sprogundervisning for erhvervslivet og det offentlige, der garanterer resultater.

Destination: Online træning eller træning i virksomheden uanset hvor virksomheden er placeret.

Engelsk sprogskole

Der findes ingen bedre måde at lære og forstå engelsk, end på en engelsk sprogskole i udlandet. Vi har kurser i mange engelsktalende lande, fra USA til Storbritannien til Australien og New Zealand. Du kan endda lære verdens mest talte andetsprog på vores engelsk sprogskole i eksotiske områder som Cape Town og Singapore. Uanset hvilken destination du vælger at lære engelsk henne, vil du have den fulde fordel af vores omfattende erfaring i at undervise i engelsk. Vi har gjort det siden 1965, og de engelske undervisningsmetoder vi har udviklet i den tid, vil hjælpe dig med at indlære effektivt. Uanset om du ønsker at tilbringe nogle få uger i sommerferien eller et helt år på en engelsk sprogskole, vil du vende hjem med en udvidet selvtillid til dine evner i sproget.

Hvorfor studere i et engelsktalende land

At studere på en engelsk sprogskole i udlandet sender dig dybt ind i sproget. Samtidig får du masser af individuel opmærksomhed i små klasser, og du vil kunne træne dine nye færdigheder med lokale engelsktalende udenfor klasselokalet. Uanset om du vælger en engelsk sprogskole i New York, London eller Sydney, vil du ha' langt flere muligheder for at træne dit engelsk end du ville ha' derhjemme. Byen er der for at du kan gå ud og træne dit engelsk. At gå på en engelsk sprogskole i udlandet, vil give dig mulighed for at føle dig hjemme i sproget, på en måde som du bare ikke får derhjemme. Vores undervisere er der for at lære dig grammatik og give dig selvtilliden til at tale sproget. De tager særligt højde for dit begynder niveau, så du den rette undervisning til at udvikle dit engelske hurtigst muligt. Vi har endda særlige engelske sprogskoler i sommerferien kun for børn og unge under 18 år, og andre hold for ambitiøse voksne som ønsker at tage deres engelske op på et ekspert plan.