Sprogskole i Australien

Sprogskole i Australien
4.9
802
(802 bedømmelser)
4.9

Hvis du leder efter en moderne engelskskole med en central placering samt erfarne undervisere og studerende fra hele verden, så er det vores sprogskole i Australien den du søger. Vi har mere end én sprogskole i Australien i forskellige byer som er åbne året rundt, og vi har endvidere sommerprogrammer i Cairns for yngre studerende.

Sprogskole i Australien

Sprogskole i Australien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

Udforsk vores destinationer

Sprogskole i Australien

Nyd livet i et fuldstændigt anderledes land, mens du skærper dine engelskfærdigheder! Kultur og underholdning i verdensklasse møder idylliske havudsigter, når du er deltager på en sprogskole i Australien hos os. Uanset om du vælger Sydney, Perth, Brisbane eller Cairns, vil dine undervisere på skolen være førende eksperter indenfor sprogundervisning på engelsk. Men at rejse hele vejen til en sprogskole i Australien, handler ikke kun om engelskundervisning. Det handler om at få masser af øvelse i at tale engelsk i mange forskellige situationer med mange forskellige slags mennesker. Du vil blive forbløffet over hvor meget din selvtillid vokser, når du deltager på en sprogskole i Australien.

På skole i Australien

Australien er den perfekte destination, hvis du ønsker at tage dine studier til et nyt niveau. Ligesom i Danmark, er der stor fokus på den rette undervisning, selv i en ung alder. Faktisk viste OECD's rapport i 2016 at Australien er det eneste land, hvor børnene går mere i skole end herhjemme. Du ved derfor du kommer at møde andre studerende på din skole i Australien som er mindst lige så motiveret til at lære som du selv!

En by for enhver type

Der vil ikke være mangel på spænding, når du melder dig til en sprogskole i Australien. Musikelskere vil værdsætte Sydneys ikoniske Operahus, smukt placeret på sceniske Bennelong Point. Hvis du elsker kultur, bør du overveje Perth, som er hovedstad i den australske delstat, Western Australia, og besøge Perth Cultural Centre og den historiske havneby Fremantle. Elsker du Australiens dyr? Så er Brisbane stedet for dig, som hjemsted for Lone Pine Koala Sanctuary. Hvor du end beslutter at studere, er én ting helt sikkert: vores sprogskole i Australien vil finpudse dine sprogfærdigheder, mens du får oplevelser som kun kan opleves i dette kæmpestore og unikke land.

Bliv en del af Australien

På en sprogskole i Australien, vil du opleve landet sammen med andre engegeret studerende. I Australien møder du stor gæstfrihed, uspoleret vildnis og fantastiske byer, så der er rigligt at give sig i kast med. Du kan læse op på mange ting om landet inden du rejser til sin nye sprogskole i Australien, men du får først den fulde forståelse af kulturen når du selv har været der. Glæd dig! Du kan dog få et lille hint, ved at læse vores blog om 10 ting du kun forstår når du har boet i Australien.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.