Sprogskole i Sydney

Sprogskole i Sydney
4.7
602
(602 bedømmelser)
4.7

Med vores sprogskole i Sydney, kun én blok fra Sydney Havn, er du kommet til det rette sted hvis du ønsker at styrke dine engelskfærdigheder. Vores sprogskole i Sydney har en utrolig placering, med venlige undervisere og entusiastiske studerende, som kommer fra hvert et hjørne af kloden. Tag et kig nedenunder, på alle de forskellige måder hvorpå du kan studere på vores sprogskole i Sydney.

Sprogskole i Sydney

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Sydney
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Sydney

Sprogskole i Sidney

Du vil få en uforglemmelig oplevelse på vores sprogskole i Sydney. Skolens placering tæt på Sydney Harbor, giver dig den bedste adgang til byens bedste områder. Når du ikke er ude og udforske Sydney, vil du forbedre dine færdigheder på engelsk i klassen sammen med studerende fra hele verden. De erfarne undervisere på vores sprogskole i Sydney, fokuserer på kommunikationsfærdigheder for at hjælpe dig med at føle dig sikker i at tale sproget. Kurserne varierer i varighed og intensitet, så du kan finde den rette balance mellem fritid og undervisning, i lige så lang tid du ønsker at blive. Uanset hvordan du strukturerer dit program, så vil du forbedre dit engelsk og have en mindeværdig tid på vores sprogskole i Sydney.

Engelskkurser i Sydney

Du har stor fleksibilitet når det kommer til at vælge et kursus, på vores sprogskole i Sydney. Du kan tage et mere intensivt kursus med yderligere lektioner hver uge, for at speede din sprogindlæring op, eller du kan tage et kursus med mere fritid for at udforske Sydney og omgivelserne. Vores sprogskole i Sydney tilbyder også kurser med specifikke mål eller temaer. Hvis du forbereder dig til en engelsksproget eksamen, kan vi gøre dig klar. Hvis du er interesseret i at lære service, er der et kursus for frivillige. Du kan også vælge valgfag, så som medicinsk terminologi eller Australiens historie. Uanset hvad dine behov for sprog er, så kan vores sprogskole i Sydney imødekomme dem.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.