Sprogskole

Sprogskole i Singapore

Sprogskole i Singapore
4.7
713
(713 bedømmelser)
4.7

Du finder ikke et mere spændende sted at studere engelsk end på vores sprogskole i Singapore. Den er placeret lige i midtbyen i en moderne bygning med alle de faciliteter du kan drømme om. Hvis du er på jagt efter eventyr, så begynd i dag med at planlægge dit ophold på vores sprogskole i Singapore.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Singapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Singapore
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Singapore

Sprogskole i Singapore

Singapore er et helt specielt sted at lære engelsk. En gang en lille fiskerlandsby. Senere midtpunkt for det britiske imperium i Sydøstasien. Og i dag et globalt finans- og handelscentrum med engelsk som officielt sprog. Et ophold på vores sprogskole i Singapore er et ophold i en super-moderne storby med en høj levestandard, rene gader og skyskrapere af glas og stål. Tilsæt dertil smukke asiatiske templer og majestætiske bygninger fra den britiske koloni-tid, og du har et fascinerende mix af gammelt og nyt, øst og vest. Et ophold på sprogskole i Singapore er i sandhed en interessant oplevelse.

Seværdigheder i Singapore

Singapore har noget for enhver smag. Byen har store kinesiske, indiske, arabiske og malaysiske kvarterer og tilbyder en mangfoldighed af kulinariske oplevelser. Centrum består af moderne skyskrapere og ligger flot ved Singapore-floden. Byen er kendt som en grøn by med mange parker – mest kendte er den verdensberømt botanisk have og den moderne zoologisk have. Desuden findes der fine, tropiske badestrande lige udenfor bygrænsen. Vores sprogskole i Singapore arrangerer en række aktiviteter og udflugter, så du kan blive dus med denne sprudlende storby på en tryg og sjov måde. Er du på udkig efter et mix af uddannelse og fornøjelse, er vores sprogskole i Singapore lige noget for dig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.