Sprogskole

Tysk sprogskole

Tysk sprogskole
4.8
1089
(1.089 bedømmelser)
4.8

Mange sprogskoler forsøger at undervise i adskillige forskellige sprog. Men en god tysk sprogskole underviser kun i tysk – og ligger i Tyskland, naturligvis. Vores programmer byder på idelle forhold med en det rette mix af tysk disciplin og fornøjelse, samt arbejde og leg - som en god tysk sprogskole skal. Og så møder du folk fra hele verden.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland

Udforsk vores destinationer

Tysk sprogskole

Hvis du virkelig ønsker at lære tysk er den bedste måde at studere på en tysk sprogskole. Vi har uden tvivl et program, der passer til dig, da vi tilbyder et stort udvalg af kurser, der passer til alle typer studerende. Vil du gerne studere på et universitet i Tyskland? Behøver du at forbedre dine tyske sprogkundskaber til en eksamen? Drømmer du om en højtflyvende international karriere? Eller måske du bare ønsker at tale tysk til, når du tager på ferie. Ligemeget hvad dine ønsker eller dine mål er, vil vi have en tysk sprogskole som kan lede dig i den rigtige retning, så du opnår det du gerne vil.

En perfekt kombination

Vi ved, at det ikke er godt kun at lære og ikke have det sjovt samtidig, selv på et intensivt kursus. Det lover vi at huske, ligemeget hvilket hvilket program du vælger på vores tysk kursus. Så når du vælger en tysk sprogskole, vil programmerne være nøje designet med en god blanding af studie og andre aktiviteter såsom rollespil, lege, ture og ekskursioner. Undervisningen er ikke som en triviel skole, og underviserne vil bruge innovative læringsmetoder og den nyeste teknologi til at skabe et sjovt, interaktivt miljø, som er perfekt at lære tysk i. Afhængigt af hvilken tysk sprogskole du vælger, kan du være sikker på at nyde udendørs aktiviteter, udforske kulturelle seværdigheder og tage på lokale festivaler i løbet af året.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.