Sprogskole i Tyskland

Sprogskole i Tyskland
4.5
788
(788 bedømmelser)
4.5

Er tysk grammatik kompliceret og svært? Frygt ikke. Når du tager med os på sprogskole i Tyskland, bliver du god til tysk på rekordtid! Vores erfarne lærere hjælper dig til at tale et ubesværet tysk. Vi hjælper både professionelle voksne, samt børn og unge med at få styr på deres tyske sprogkundskaber. Når du tager på sprogskole i Tyskland, lærer du tysk på en ny og naturlig måde.

Sprogskole i Tyskland

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland
By: Berlin

Udforsk vores destinationer

Sprogskole i Tyskland

Sprogskole i Tyskland er den bedste måde at lære tysk på. Indenfor skolens trygge rammer vil vores erfarne undervisere hjælpe dig med at forstå det tyske sprogs finurligheder og give dig masser af taletid ved hjælp af interaktive aktiviteter. Snart vil du være klar til at begå dig bekvemt udenfor skolen og afprøve dine nyvundne evner i den virkelige verden. Når du tager på sprogskole i Tyskland lærer du hele tiden. Derfor oplever du store fremskridt og får lyst til mere.

På Skole i Tyskland

Selvom Tyskland ligger tæt på Danmark, er der alligevel nogle ting som er anderledes, hvis man går på en skole i Tyskland. Skolesystemet varier mellem delstaterne. Man starter i grundskolen (Grundschule), men derefter kan man vælge mellem 3 veje, nemlig HauptschuleRealschule eller Gymnasium. De forskellige uddannelses institutioner slutter med forskellige eksemer og kan give adgang til forskellige videreuddannelser. Dette skal man derfor være opmærksom på, hvis man f.eks. ønsker at studere på universitet i Tyskland senere.

Heldigvis skal du ikke bekymre dig om alt det, hvis du vælger at rejse til en af EF's sprogskoler i Tyskland. Alt efter hvilket type kursus du vælger, kan du have tyskundervisning om formiddagen sammen med andre internationale studerende eller forsætte lektionerne ud på eftermiddagen, hvis du har valgt et mere intensiv tysk kursus. Vores sprogskoler passer både til unge og voksne, og vi kan helt sikkert finde det rette tyskhold for dig!

Hvor store fremskridt?

Hvor store fremskridt du gør under et ophold på vores sprogskole i Tyskland afhænger af flere forskellige faktorer. Først er der opholdets varighed. Vi tilbyder både kortere og længere kurser, og du vil naturligvis gøre større fremskridt på to måneder end på to uger. Derefter afhænger det af, hvor intensivt et forløb du vælger. Jo flere undervisningstimer, jo mere lærer du. På den anden side er det vigtigt, at du finder den rette balance, så du har tid til at afprøve dine nye sprogfærdigheder udenfor klasseværelset. Sidst men ikke mindst afhænger dine fremskridt naturligvis af, hvor motiveret du er. På vores sprogskole i Tyskland sørger vi for de perfekte rammer for sproglige fremskridt, men hvor store dine skridt bliver, er op til dig.

Nye oplevelser på din sprogskole i Tyskland

Hos EF er det vigtigt at du lærer sproget i de rette rammer. Lige meget om du vælger at tage på sprogskole i Berlin eller München vil vi sikre at du også får en masse kulturelle og nye oplevelser under dit sprogskoleophold. 

Vi har desuden særlige sprogskole ophold i sommerferien rettet mod børn og unge, som ønsker at rejse ud og lære tysk, mens de har det sjovt sammen med andre unge på deres egen alder. Kontakt os i dag, for at høre mere om hvordan vi sammen finder frem til den rette sprogskole i Tyskland for dig!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.