Sprogskole

Spansk sprogskole

Spansk sprogskole
4.8
1180
(1.180 bedømmelser)
4.8

Vil du lære spansk hurtigt og effektivt? Så findes der ingen bedre løsning end en spansk sprogskole – i et spansktalende land, naturligvis. Både I Spanien og Costa Rica har vi mange forskellige programmer at vælge blandt: kortere og længere kurser, og ophold for folk i alle aldre og på alle niveauer. Med så mange muligheder bliver det sværeste nok faktisk at finde den sprogskole på spansk, som er mest perfekt for dig.

Spansk sprogskole

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: SpanienCosta Rica

Sprogskole på spansk

Vil du lære spansk? Så tag på en af vores sprogskoler i enten Spanien eller Costa Rica. Begge steder er du garanteret undervisning af højeste kvalitet. Vores spanskkurser er fleksible og kan tilpasses dine individuelle behov. Uanset om du vælger et kortere kursus eller et længere ophold på sprogskolen med det formål at tale flydende spansk, får du noget med hjem. Et ophold på en sprogskole på spansk en også en mulighed for at opleve et nyt land, et folk og en kultur på tætteste hold. Uanset om du har ambitioner om at arbejde indenfor international handel, vil studere spansk på universietetet eller rejse rundt i verden på egen hånd, vil et ophold på en spansk sprogskole åbne døre til din fremtid.

Fleksibel spanskundervisning

Det er egentlig enkelt nok: vil du lære spansk bør du tage på en specialiseret sprogskole på spansk. Det betyder naturligvis ikke, at det også er nemt. Det er derfor vores sprogskoler tilbyder førsteklasses undervisning med erfarne undervisere og moderne metoder. Og derfor vores undervisning er fleksibel og kan tilpasses dine individuelle behov. Vi hjælper dig naturligvis også udenfor klasseværelset, hvor vi arrangerer aktivitieter og udflugter, så du kan opleve byen og området, og lære spansk på dine præmisser. På vores sprogskole på spansk er du sikret de bedste forhold, så du vender hjem med en bedre forståelse af det spansk sprog - og meget meget mere.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.