Sprogskole i Spanien

Sprogskole i Spanien
4.9
732
(732 bedømmelser)
4.9

Når du tager på sprogskole i Spanien, kommer det spanske sprog til dig helt naturligt. Vores sprogskoler i Spanien er moderne, centralt beliggende og fyldt med dygtigt personale, der sikrer dig optimale muligheder for at lære spansk i Spanien. Vores spanskundervisning henvender sig både til unge og voksne i alle aldre. Vi har spanskkurser på alle niveauer med kursusstart hver mandag.

Sprogskole i Spanien

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien
By: Malaga

Skole i Spanien

Det siger sig selv, at du lærer et nyt sprog hurtigst, når du befinder dig der, hvor det tales. Derfor er Spanien det ideelle sted at gå på sprogskole for at lære spansk og opleve den spanske kultur i dybden. Du vil bruge sproget uden for klasseværelset såvel som i skolen, så du virkelig kan forrdybe dig i sproget. Under dit ophold på sprogskole i Spanien vil du høre, hvordan folk bruger sproget i deres dagligdag. Dette øger dine evner til at tale og forstå spansk. Vi tilbyder spanskkurser på forskellige destinationer i hele Spanien, så du lærer om den specifikke kultur i en bestemt region. Bagefter kommer du hjem med stærkere spanske sprogkundskaber og grundig viden om, hvor sproget kommer fra. 

Hvorfor sprogskole i Spanien?

I stedet for at lære hundredvis af ord og studere et nyt sprog inde i et mørkt klasselokale, vil du på en af vores sprogskoler i Spanien få en unik mulighed for at fordybe dig i sproget. Du er omgivet af det nye sprog dagen lang og er praktisk talt tvunget til at anvende din viden i praksis. Du vil se resultater i løbet af meget kort tid! Men det er bestemt ikke den eneste fordel ved at gå i skole i Spanien. Du vil samtidig få mulighed for at fordybe dig intenstivt i de spanske traditioner og skikke. På denne måde udvikler du også en forståelse af den spanske kultur og samler værdifulde interkulturelle kompetencer.

Lev livet i Spanien

Spanien er den perfekte destination for alle livsnydere. Med sol, fantastik mad og venlige mennesker, kommer du til at elske dit skoleophold her så meget, at du måske slet ikke vil hjem igen. Nyd den smukke kunst og gamle arkitektur i byens gader, tag på museum eller skrig dig hæs til en fodboldkamp - om du blot ønsker at sidde og nyde et godt glas vin til din tapas, mens du ser solen gå ned, eller du vil danse natten lang, vil du helt sikkert føle dig til rette og leve livet til fulde, når du tager på sprogskole i Spanien.

Gå i skole i Spanien

Undervisningen på vores sprogskoler i Spanien er tilrettelagt for at lære dig at tale spansk og give dig et ordforråd, du kan bruge både i og udenfor klasseværelset. Når du går på sprogskole i Spanien er selv hverdagsagtige situationer en del af indlæringen. Når du køber ind, spørger om vej og bestiller på en restaurant, bruger du det, du lærer på skolen. Og på skolen bygger vi videre på det, du lærte udenfor. Det er derfor, du vil lære spansk hurtigere og bedre på en sprogskole i Spanien end noget andet sted.

Sjov og spændende spanskundervisning

Vores erfarne undervisere anvender et velbalanceret mix af interaktive undervisningsmetoder. På sprogskolen lærer du spansk ved hjælp af samtale-øvelser, trykte materialer, og online redskaber. Vi har skoler i tre forskellige byer. Er du til storby, er sprogskolerne i Barcelona noget for dig. Er du til tilbagelænet havneby-atmosfære, er Malaga det oplagte valg. Uanset hvilken sprogskole i Spanien du vælger, vil du lære spansk hurtigt og effektivt ved hjælp af vores moderne og innovative undervisning.

Sprogskoler i Spanien for alle aldre

EF tilbydersprogskoler i Spanien for enhver alder og budget. Med EF har du mulighed for at vælge det program der passer dig bedst. Nedenfor er de mest populære programmer:

  • Sprogrejser i Spanien for unge
  • Spansk sprogkursus for studerende
  • Spansk sprogkursus for voksne
  • Sabbatår i Spanien

Spansk for begyndere og øvede

På en sprogskole i Spanien vil du hurtigt forbedre dine spanske sprogfærdigheder. Du kan vælge at fokusere på generel spansk, spansk til forretningslivet eller for eksempel et forberedelseskursus til en anerkendt spansk sprogeksamen. Vi tilbyder spansk for studerende på et hvilket som helst sprogniveau, og du kan selv vælge, hvor intensivt du vil lære. Et spansk kursus i Spanien starter på mange forskellige tidspunkter hele året, så du kan følge det spanske sprogkursus i den periode, der passer dig bedst. Uanset om du kommer i to uger eller et helt år, sikrer vi dig, at du får mest muligt ud af dit kursus. Efter et ophold på en af vores sprogskoler i Spanien, vil du vende hjem med større selvtillid i at tale sproget i alle tænkelige situationer.

Spansk sprogskole som en nøgle til succes?

I den globaliserede verden i dag er sprogfærdigheder og interkulturelle færdigheder nøglen til succes. At opdage nye steder, fordybe dig i fremmede kulturer og skabe nye venner rundt omkring i verden, er dokumenterede faktorer for langsigtet succes - både professionelt og privat. At tage på sprogskole i Spanien er en fremragende måde at forbedre dine internationale kompetencer på og tage den hurtigste vej til succes.

Lær spansk hurtigt

I Spanien foregår alt på spansk. Derfor er det vigtigt at følge godt med, når du går i skole i Spanien. Heldigvis vil du på EF's sprogskole i Spanien få al den hjælp du har brug for at mestre sproget på ingen tid. Ud over vores kyndige undervisere, som er til rådighed for at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, er vores moderne klasseværelser også udstyret med den nyeste teknologi, som alt sammen kommer til at hjælpe din læringsproces. Vores skoler i Spanien ligger centralt placeret, tæt på butikker og alt du skal bruge i din dagligdag, og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du fanger det spanske sprog, især når du bruger det hver dag i din nye hverdag i Spanien.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.