Sprogskole i Malaga

På vores sprogskole i Malaga kan du virkelig forbedre dine sprogevner. Vi har programmet til netop dig, ligemeget om du skal bruge spansk på dit arbejde, på dine studier eller bare for sjov. Du vil forbedre dit spanske sprog i et støttende læringsmiljø på vores sprogskole i Malaga.

Sprogskole i Malaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: Spanien
By: Malaga

Sprogskole i Malaga

Tag dit spanske til det næste niveau med et ophold på vores sprogskole i Malaga. Uanset om du er nybegýnder eller har studeret spansk i adskillige år, har vi et kursus, der passer til dit niveau og dine sproglige ambitioner. Vi tilbyder alt fra korte, intensive kurser til langvarige akademiske forløb og udvekslingsprogrammer. Du kan også supplere sprogundervisningen med et studie i et specifikt emne, der har din interesse. For eksempel kan du forberede dig til optagelse på et spansk universitet eller til en karriere indenfor turisme. Vores undervisere er ledende indenfor faget og benytter sig af de nyeste og mest effektive undervisningsmetoder. På sprogskole i Malaga vil du hurtigt opleve store fremskridt i dit spanske.

Charmerende by ved vandet

Drømmer du om at bo ved Middelhavet? Så er et ophold på vores sprogskole i Malaga lige noget for dig. Med lune vintre og varme somre kan du nyde solen året rundt. Malaga er fuld af flotte, gamle kirker og storslået arkitektur. Byens store marked ligger i et smukt, gammelt skibsværft bygget af maurerne i det fjortende århundrede. Her kan du købe friske delikatesser og lokalt kunsthåndværk. I Malaga finder du også adskillige fine museer. Et af dem er tilegnet bybarnet Picasso og indeholder i hundredvis af hans originale værker. Det sværeste ved at gå på sprogskole i Malaga er at få det hele med.