Sprogskole

Italiensk sprogskole

Italiensk sprogskole
4.8
1146
(1.146 bedømmelser)
4.8

Et kursus på en italiensk sprogskole i Rom er den perfekte måde at kombinere en kulturel oplevelse og sprogundervisning på. En italiensk sprogskole kræver fleksibilitet for at imødekomme dine behov og derfor starter der lange så vel som korte kurser hver mandag for både studerende og voksne. Du har også mulighed for at tage specielle valgfag i romersk historie, italiensk vin eller måske film.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien

Udforsk vores destinationer

Italiensk sprogskole

Hvis du ønsker at lære italiensk mens du er i Italien, er en italiensk sprogskole i Rom det helt perfekte til dig. Uanset din alder, erfaring og dine mål, så er der et program der passer. Går du lige nu på gymnasiet og håber på at studere på universitetet i Italien? Er du i et mellemår, hvor du ønsker at kombinere arbejdserfaring med italiensk sprogundervisning? Måske er du en moden studerende, som ønsker at forbedre dine færdigheder i italiensk under en kort ferie i Rom? Fra ferielejre til profesionelle akademiske kurser, der er et stort udvalg at vælge mellem på en EF italiensk sprogskole. Ta' et kig på hvilke programmer for en italiensk sprogskole du kan vælge.

Livet i Rom

Rom er en så spændende og populær turistdestination, at du helt sikkert vil ønske at få det meste ud af dit ophold, mens du er her på italiensk sprogskole. Uanset hvilket studieprogram du tilmelder dig, vil du ha' masser af fritid til at udforske byen. Og da transportforbindelserne rundt i Italien er så gode, kan du rejse vidt omkring i weekenderne og udforske resten af landet. Spadsér langs Roms brostensbelagte gader, og du vil føle dig ført tilbage i tiden. Fra store turistattraktioner som Colosseum og Vatikanet, til mere stille områder for reflektion. Der er virkelig så meget du kan foretage dig mens du går på italiensk sprogskole i denne fantastiske by, så du får svært ved at vælge.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.