Sprogskole japansk

Sprogskole japansk
4.7
1242
(1.242 bedømmelser)
4.7

For virkelig at mestre det japanske sprog har du brug for at leve sproget hver dag på en japansk sprogskole. Sproget kan virke indviklet til at starte med og uden den rigtige støtte vil du måske kæmpe. Vores sprogskole midt i Tokyo har alt hvad du behøver for at sejre - små klasser, erfarne undervisere, behagelige klasseværelser og mest af alt rig mulighed for at øve. Grib chancen og tag på japansk sprogskole idag.

Sprogskole japansk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan

Udforsk vores destinationer

Japansk sprogskole

Det kan synes som en stor mundfuld at skulle lære japansk, men med den rigtige sprogskole bliver opgaven overkommelig. Vores sprogskole på japansk har fokus på at tale japansk, og du vil hurtigt gøre store fremskridt. Vores sprogskole benytter sig af små hold, hvor lærerne kan give dig individuel opmærksomhed. Her får rigelig med taletid i trygge rammer og vil snart være parat at begå dig på japansk udenfor klasseværelset. Vi har undervist folk i sprog siden 1965. Derfor kan du trygt stole på, at vores undervisningsmetoder er blandt de beste i branchen. Og endnu vigtigere: en japansk sprogskole betyder, at du lever og ånder sproget hver dag og taler det med indfødte japanere.

Hvorfor lære japansk i Japan?

Det er muligt at studere japansk derhjemme, men vil du lære at tale japansk er der intet alternativ til en sprogskole på japansk i Japan. Her er du omgivet af sproget og kulturen hver eneste dag. Du behøver blot gå ud af døren for at befinde dig i autentiske hverdagssituationer, hvor du kan øve dig med indfødte japanere. Hjulpet på vej af vores erfarne underviserer vil du hurtigt vil kunne begå dig i verden udenfor klasseværelset og øve dit japanske, når du bestiller på en restaurant, spørger om vej på gaden eller taler med din værtsfamilie. En japansk sprogskole i Japan er den bedste og hurtigste måde at lære japansk på.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.