Uddannelse i Irland

Uddannelse i Irland
4.1
(564 bedømmelser)
4.1

Vil du lære engelsk på en afslappet og tilbagelænet måde, er et sprogkursus eller en uddannelse i Irland det rette valg. Vores programmer her er ikke så overrendte som dem i USA og England. Vores undervisere i Dublin vil med glæde byde dig velkommen i deres dejlige by.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Irland

Når du vælger vores uddannelse i Irland vælger du en skjult perle for alle engelskstuderende. Irland er måske mindre end andre engelsktalende lande, men det tilbyder utrolig meget sjov og mange oplevelser for studerende. Vores uddannelse i Irland er i Dublin som er en kosmopolitisk og attraktiv hovedstad. Du kan udforske Irlands spændende forfattertradition, mens du styrker dine engelske evner. Irland har også smukke grønne landskaber som omringer store slotte og smukke kystlinjer. Du vil komme hjem fra vores uddannelse i Irland og være fuldstændig betaget af landet samt imponeret over dine egne forbedrede sprogevner.

Hvorfor vælge en sprogrejse?

En uddannelse i Irland er en hurtig måde at lære engelsk på. Du kan øve engelsk, hvor du bor herhjemme ved at have undervisning og se engelske film og fjernsyn. Men du kan ikke bruge engelsk på den samme måde i din hverdag, som hvis du tager en uddannelse i Irland og lever midt i sproget. Vi vil fokusere på kommunikationsevner i undervisningen, så du bliver tryg ved at tale engelsk. Udenfor undervisningen kan du bruge det engelske i almindelige hverdagssituationer, som du ikke ville opleve hjemme. Så selvom du kan øve derhjemme vil vores uddannelse i Irland være en meget hurtigere måde at mestre sproget på.