VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Uddannelse i Dublin

Ofte kan den rette inspiration betyde, at vi oplever et sprog på en ny måde. Hvis sproget er engelsk, kan inspirationen meget vel være et ophold eller en uddannelse i Dublin. Vores programmer her benytter de nyeste og mest innovative undervisningsmetoder, så du hurtigt og effektivt får udbytte af din tid og uddannelse i Dublin: et flydende engelsk.

Uddannelse i Dublin

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: Irland

Uddannelse i Dublin

Du kan ikke undgå at forbedre dit engelske gennem uddannelse i Dublin med os. Vi har erfarne undervisere som bruger veludviklede undervisningsmetoder til at forbedre dine sprogevner. På en uddannelse i Dublin organiseres også aktiviteter og du får rigelig med fritid til at øve dit sprog i hverdagssituationer. De venlige folk i Dublin gør dem til perfekte mennesker at øve med. Du vil føle dig tryg ved at tale med de lokale. Du vil lære meget i undervisningen ved en uddannelse i Dublin, men du vil lære endnu mere fra selve byen.

Attraktioner for studerende i Dublin

En uddannelse i Dublin tilbyder mange attraktioner til studerende. Byen har en af verdens største litterære traditioner, og dem som er interesseret i irsk litteratur kan lære alt om det ved Dublins forfatter museum. Hvis du er interesseret i arkitektur kan vores uddannelse i Dublin placere dig ved smukke katedraler og et gammelt, smukt bycentrum. Der er også festivaler i løbet af året, så der er ikke et dårligt tidspunkt at være i byen. Selvom der er meget at se og lave i Dublin, er byens indbyggere alligevel det bedste. Deres imødekommende sjæl vil gøre en uddannelse i Dublin til en hjertevarmende oplevelse.