Uddannelse i Dublin

Uddannelse i Dublin
4.6
644
(644 bedømmelser)
4.6

Ofte kan den rette inspiration betyde, at vi oplever et sprog på en ny måde. Hvis sproget er engelsk, kan inspirationen meget vel være et ophold eller en uddannelse i Dublin. Vores programmer her benytter de nyeste og mest innovative undervisningsmetoder, så du hurtigt og effektivt får udbytte af din tid og uddannelse i Dublin: et flydende engelsk.

Uddannelse i Dublin

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Irland
By: Dublin
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Irland
By: Dublin

Uddannelse i Dublin

Du kan ikke undgå at forbedre dit engelske gennem uddannelse i Dublin med os. Vi har erfarne undervisere som bruger veludviklede undervisningsmetoder til at forbedre dine sprogevner. På en uddannelse i Dublin organiseres også aktiviteter og du får rigelig med fritid til at øve dit sprog i hverdagssituationer. De venlige folk i Dublin gør dem til perfekte mennesker at øve med. Du vil føle dig tryg ved at tale med de lokale. Du vil lære meget i undervisningen ved en uddannelse i Dublin, men du vil lære endnu mere fra selve byen.

Attraktioner for studerende i Dublin

En uddannelse i Dublin tilbyder mange attraktioner til studerende. Byen har en af verdens største litterære traditioner, og dem som er interesseret i irsk litteratur kan lære alt om det ved Dublins forfatter museum. Hvis du er interesseret i arkitektur kan vores uddannelse i Dublin placere dig ved smukke katedraler og et gammelt, smukt bycentrum. Der er også festivaler i løbet af året, så der er ikke et dårligt tidspunkt at være i byen. Selvom der er meget at se og lave i Dublin, er byens indbyggere alligevel det bedste. Deres imødekommende sjæl vil gøre en uddannelse i Dublin til en hjertevarmende oplevelse.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.