Uddannelse

Uddannelse på italiensk

Uddannelse på italiensk
4.7
1176
(1.176 bedømmelser)
4.7

Tag uddannelse på italiensk og bliv tryg ved at tale italiensk på ingen tid. Vores uddannelse på italiensk kan tilpasses din tidsplan, uanset om du kun har nogle få uger eller flere måneder til at lære sproget. Du kan være sikker på, at du får en professionel oplevelse med os.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien

Udforsk vores destinationer

Uddannelse på italiensk

Tag en uddannelse på italiensk på vores sprogskole i Rom, hvor du lærer du et af verdens smukkeste sprog og oplever den charmerende kultur på samme tid. Sprogskolen ligger i centrum af en af verdens skønneste byer. I weekenden kan du tage på udflugter til andre af de mange historiske byer i området. For eksempel Firenze, Venedig og Pisa. Her – som i Rom - finder du storartet kunst og berømte historiske monumenter. Vores uddanelsen på italiensk har fokus på det talte sprog. Dermed vil det hurtigt være nemt og ubesværet for dig at rejse rundt i Italien på egen hånd.

Ingen tid til hjemve

Det italienske sprog er både poetisk og romantisk. Det sammen er sandt for folket og kulturen. En uddannelse på italiensk vil give dig nøgler, der kan låse op for en personlig indgang til den italienske kultur. Vores undervisere benytter sig af de mest moderne og interaktive undervisningsmetoder, hvor de studerende via rollespil og samtaleøvelser lærer at tale italiensk. Vi arbejder i små hold, så læreren har tid til at give hver enkelt studerende opmærksomhed. Med sjov og innovativ undervisning flyver dagen afsted og bagefter er det tid til at opleve Rom sammen med dine medstuderende fra hele verden. En ting, du nok ikke får tid til, er hjemve. Faktisk er det ikke utænkeligt, at du slet ikke har lyst til at tage hjem igen, når din uddannelse på italiensk er ovre.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.