Uddannelse i Canada

Et sprogkursus eller en uddannelse i Canada er en investering i fremtiden. Du får mulighed for at øve dit engelske hver dag - hele dagen. Canada er en populær destination især for studerende, og du vil derfor have mulighed for at møde mennesker fra hele verden, og du gå på opdagelse med dine nye venner i et fascinerende land med en storslået natur. Med uddannelser i både Toronto, Vancouver og på Vancouver Island, kan du starte dit canadiske eventyr hvor som helst.

Uddannelse i Canada

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Canada

At tilmelde sig en uddannelse i Canada er som at springe ud i sprogets verden. Det er intenst og kan være lidt overvældende at være omringet af nye mennesker og ny kultur, men det er virkelig uden tvivl den hurtigste måde at lære sproget på. Canadas landskabers naturlige skønhed gør det til en populær turistdestination, og vores specialdesignede uddannelse i Canada giver dig chancen for at udforske landet med aktiviteter og ekskursioner omkring dit studie. En engelsk uddannelse er den ultimative måde at opleve Canada og blive vant til at tale engelsk med selvsikkerhed.

I gode hænder under hele din uddannelse

Når du vælger at tage en uddannelse i Canada, vil du have mange spørgsmål. Hvor skal du bo? Hvor meget vil du lære? Kan du fokusere på et bestemt emne såsom eksamensforberedelse eller erhvervsengelsk? Det er en stor beslutning at vælge at studere i udlandet, og du skal gøre det rigtigt. Den gode nyhed er, at du er i gode hænder hos os. Vi har lavet sprogkurser siden 1965, og vi gør alt for, at du får værdi for pengene, god kvalitets undervisning og en god oplevelse. Vores uddannelse i Canada er fuldstændig fleksibel, så du kan vælge det program, der matcher dine behov og møder dine mål.