Uddannelse i Toronto

Uddannelse i Toronto
4.6
462
(462 bedømmelser)
4.6

Hvis du ønsker at forbedre dit engelske, så er en uddannelse i Toronto et super valg. Toronto er kendt for sin underholdning og live-musik. Det er en pulserende by, hvor der er meget du kan foretage dig. Vores uddannelse i Toronto fokuserer på kommunikationsfærdigheder, og på at få dig til at tale engelsk med selvtillid.

Uddannelse i Toronto

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Toronto
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Toronto

Uddannelse i Toronto

Når du tager en uddannelse i Toronto, er der sjældent et roligt øjeblik. Som Canadas største by er Toronto hjemsted for filmfestivaller, symfoniorkestre, det canadiske opera-kompagni samt et hav af spillesteder for pop- og rockmusik. Toronto er også et mekka for dig, der holder af professionel sport. Her er nordamerikanske tophold indenfor ishockey, baseball, basketball og amerikansk fodbold. Ja, de har sågar et professionelt fodboldhold, Toronto FC, der spiller med i den amerikanske MLS ligaen. Som studerende på vores sprogskole er det nemt at opleve Toronto - både by day og by night. Vores personale arrangerer aktiviteter og udflugter du kan deltage i og er også hjælpsomme med gode råd til dig, der vil på opdagelse på egen hånd. Tag en engelsk udannelse i Toronto, hvor du aldrig behøver kede dig.

Et globalt financentrum

Toronto er meget mere end kunst, kultur og sport. Det er også et globalt finanscentrum med internationale banker, børsmæglere og investringsselskaber. Tager du en uddannelse i Toronto, kommer du til at bo i en storby, hvor mange store nordamerikanske virksomheder har hovedsæde – for eksempel hotelkæden Four Seasons. Har du ambitioner om at bruge dit engelske i en international karriere, er en uddannelse i Toronto en mulighed for at finde inspiration og måske endda få nogle nyttige kontakter, der kan hjælpe dig i fremtiden.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.