Uddannelse i Vancouver

I løbet af en uddannelse i Vancouver kan du forvente, at dit engelske sprog forbedres markant både gennem engelskundervisning og gennem masser af øvelse med dine nye venner og venlige canadiere. Vores uddannelse i Vancouver giver dig rig mulighed for at udforske og nyde denne imødekommende by.

Uddannelse i Vancouver

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: Vancouver

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: Vancouver

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: Vancouver

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: Vancouver

Uddannelse i Vancouver

Få en førsteklasses engelsk uddannelse i Vancouver. Hver dag på sprogskolen bliver du undervist af erfarne lærere, der er trænet i de mest moderne og innovative undervisningsmetoder. Og med en placering i byens centrum er det let at finde vej fra sprogskolen til Vancouvers mange attraktioner – sammen med dine medstuderenede fra hele verden eller dine lokale venner, der måske er studerende ved et af byens mange universiteter. Få en uddannelse i Vancouver, en ung by, hvor du aldrig behøver være alene.

Naturen tæt på

Når du tager en uddannelse i Vancouver er du omgivet af den storslåede canadiske natur. Med bjergene og havet tæt på, er der rig mulighed for udendørs aktiviteter året rundt. Du behøver ikke engang forlade byen for at opleve naturen. Byen er fuld af grønne områder - for eksempel Stanley Park, der er større end Central Park i New York. Vancouver er også hjemsted for adskillige store festivaller året rundt. Blandt andet Vancouver International Film Festival og the Fringe Festival, der tiltrækker eksperimenterende teater fra hele verden. Der er masser af uforglemmelige oplevelser i vente, når du tager en uddannelse i Valcouver.