Uddannelse i England

Tag på en uddannelse i England, og udforsk det engelske sprogs hjemsted. Uanset om du er i Oxford i en måned for at forberede dig til TOEFL eksamen, eller du tilbringer en sommer på Bournemouths strande, har England har noget for alle. Vores professionalisme gør vores uddannelser i England unik.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorquayIsle of Wight

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: England
By: Oxford

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: England
By: London

Uddannelse i England

Der er flere uddannelser i England end du kan tælle. Så hvad gør vores speciel? For det første har vi organiseret uddannelse i England siden 1965. Det er mange studerende, mange rejser og en hel masse erfaring. For det andet er vi uddannere, ikke nogen tour-gruppe. Du vil vende hjem og være meget mere tryg ved at tale engelsk, end dengang du tog af sted. Og for det tredje er det EF medarbejder der er omkring dig fra start til slut. Vi er ikke noget agentur, som sælger ture til andre menneskers skoler. Det er derfor vi kan garantere at uanset hvilken uddannelse i England som du vælger, vil du modtage det samme høje niveau af undervisning og professionalisme hele vejen igennem.

Englands favorit

England er hjemsted for det engelske sprog, så du vil blive udsat for den normale grammatik og udtalelse, så vel som en rig personlig anvendelse af sproget. Titusinder af engelskstuderende kommer til England hvert år. At deltage på en uddannelse i England, føles som at være en del af en velsmurt maskine. Vejret i England er relativt mildt året rundt. Du vil sikkert ikke blive for varm om sommeren, og du vil sandsynligvis heller ikke få det ubehageligt koldt om vinteren (med mindre du glemmer din frakke). Men én af de bedste ting ved uddannelse i England er hvor forskelligartede byerne er. Der er noget for enhver smag og ethvert temperament.