Uddannelse i Manchester

Uddannelse i Manchester
4.5
500
(500 bedømmelser)
4.5

Lær England bedre at kende, på en uddannelse i Manchester. Du kan forberede dig til universitets-studier, eller forbedre dit CV på en lang eller kort uddannelse i Manchester. Vores akademiske team har erfaring i, at tilpasse hver studerendes program til dennes individuelle mål.

Uddannelse i Manchester

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester

Uddannelse i Manchester

Lær engelsk mens du bor i én af Storbritanniens livligste byer, på en uddannelse i Manchester. Fra verdens første jernbanestation til det første atom som blev spaltet af forskere, har Manchester altid været førende i modernitet. Og dine studier i engelsk vil ikke være anderledes. Vores uddannelse i Manchester er bygget med den mest avancerede teknologi integreret i klasselokalet. Dine undervisere er også på forkant med nye undervisningsmetoder, og implementerer altid den nyeste viden indenfor sprogtilegnelse i deres lektioner. Uanset om du er i klasselokalet eller udenfor, vil du betræde nye stier under din uddannelse i Manchester

Et historisk hjemsted for popkultur

Du vil slutte dig til studerende fra hele England, når du deltager på en uddannelse i Manchester. Som hjemsted for tre vigtige universiteter, er byen et pulserende center for studenterliv, og du vil være i hjertet af det hele. Vigtige kunstnere indenfor musikken har deres rødder her i Manchester, og du vil helt sikkert nyde den fantastiske musikscene. Der er også masser af klassiske musikgrupper, kunstgallerier og dansestudier, som du kan drage fordel af under din uddannelse i Manchester. Og selvfølgelig for tog-elskere, er der adskillige relaterede museer, inkluderet the Museum of Science and Industry og the Museum of Transport.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.