Uddannelse i Manchester

Uddannelse i Manchester
4.8
(540 bedømmelser)
4.8

Lær England bedre at kende, på en uddannelse i Manchester. Du kan forberede dig til universitets-studier, eller forbedre dit CV på en lang eller kort uddannelse i Manchester. Vores akademiske team har erfaring i, at tilpasse hver studerendes program til dennes individuelle mål.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Manchester

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Uddannelse i Manchester

Lær engelsk mens du bor i én af Storbritanniens livligste byer, på en uddannelse i Manchester. Fra verdens første jernbanestation til det første atom som blev spaltet af forskere, har Manchester altid været førende i modernitet. Og dine studier i engelsk vil ikke være anderledes. Vores uddannelse i Manchester er bygget med den mest avancerede teknologi integreret i klasselokalet. Dine undervisere er også på forkant med nye undervisningsmetoder, og implementerer altid den nyeste viden indenfor sprogtilegnelse i deres lektioner. Uanset om du er i klasselokalet eller udenfor, vil du betræde nye stier under din uddannelse i Manchester

Et historisk hjemsted for popkultur

Du vil slutte dig til studerende fra hele England, når du deltager på en uddannelse i Manchester. Som hjemsted for tre vigtige universiteter, er byen et pulserende center for studenterliv, og du vil være i hjertet af det hele. Vigtige kunstnere indenfor musikken har deres rødder her i Manchester, og du vil helt sikkert nyde den fantastiske musikscene. Der er også masser af klassiske musikgrupper, kunstgallerier og dansestudier, som du kan drage fordel af under din uddannelse i Manchester. Og selvfølgelig for tog-elskere, er der adskillige relaterede museer, inkluderet the Museum of Science and Industry og the Museum of Transport.