Uddannelse i Brighton

Uddannelse i Brighton
4.6
623
(623 bedømmelser)
4.6

Kom og se hvorfor Brighton har tiltrukket britiske kongelige og berømtheder i så mange år, på et engelsk uddannelses-program. Ved slutningen af din uddannelse i Brighton vil du være så meget mere tryg ved at tale engelsk, og føle det som om du har haft en mindeværdig ferie ved havet.

Uddannelse i Brighton

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Brighton
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Brighton
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Uddannelse i Brighton

Uanset om du kommer i to uger, to måneder eller længere, vil det at deltage på en uddannelse i Brighton give en markant forskel i dine færdigheder i engelsk. Hvis det er første gang du er væk hjemmefra, vil du finde at det omhyggeligt designede udvalg af programmer som tilbydes, er gennemprøvet og testet for at hjælpe dig med at føle dig tryg. Vi lærer alle bedst når vi er afslappede og glade. At lære engelsk på en uddannelse i Brighton, er en introduktion til engelsk livsstil, så vel som til det engelske sprog. Du vil være omgivet af indtryk for et typisk britisk feriested ved havet, hvor du kan bruge dine sprogfærdigheder i dit daglige liv såvel som i klasselokalet.

Hvorfor vælge Brighton

Med et så stort udvalg af steder, hvorfor så vælge at tage en uddannelse i Brighton? Der er mange grunde. Det smukke feriested ved havet er populært hos kunstnere og håndværkere, sammen med studerende, og byens livlige atmosfære giver de perfekte rammer til at studere engelsk og til at få venner. Hvis du er på udkig efter et sted i England med gode forbindelser til resten af Storbritannien, uden den 'upersonlige' fornemmelse, som en større by nogen gange kan have, så er en uddannelse i Brighton det ideelle for dig. Få en introduktion til engelsk på et kortvarigt kursus eller på en sommerlejr, eller bliv længere og arbejd hen imod at tale flydende engelsk.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.