Uddannelse i Oxford

Uddannelse i Oxford
4.4
(600 bedømmelser)
4.4

Følg i fodsporerne på berømte studenter fra Oxford University, som J.R.R. Tolkien og T.S. Eliot, ved at melde dig en uddannelse i Oxford. Vores uddannelse i Oxford har et praktisk fokus på at opbygge dine kommunikations-færdigheder i engelsk - og på højere studie-niveauer, at forbedre dit akademiske engelsk.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Oxford

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Oxford

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Oxford

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Oxford

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: England
By: Oxford

Uddannelse i Oxford

Oxford er et fantastisk valg som din destination for en sprogrejse, hvis du er seriøs omkring at lære engelsk. Drømmer du om at studere på et engelsktalende universitet, eller forfølge en højtflyvende karriere? Denne berømte akademiske by er stedet at være. En uddannelse i Oxford vil se imponerende ud på dit CV. I din fritid kan du besøge de mange turistattraktioner i byen, inklusiv the Ashmolean Museum og the Bodleian Library. Vores programmer med uddannelse i Oxford strækker sig fra korte kurser og sprogferier til semester- og års-lange udvekslinger, afhængig af dine interesser og den tid du har til rådighed.

Lær i dit eget tempo

Uanset om du er helt nybegynder eller du allerede har nogen erfaring i et tale engelsk, så vil du ha' en idé om hvad du ønsker at opnå af en uddannelse i Oxford. Vi tilbyder kurser tilpasset studerende på alle niveauer, og har et ønske om at hjælpe dig med at nå dine mål. Hvor meget du vil lære mens du er i Oxford, er meget afhængigt af længden på dit kursus, dine aktuelle sprogfærdigheder, og hvor hårdt du er klar til at arbejde. Det er muligt at blive flydende til at tale engelsk på en længere udannelse i Oxford. Uanset dine evner og uanset dine mål, så har vi erfaring i at arbejde med studerende og hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale.