Uddannelse på tysk

Uddannelse på tysk
4.3
(624 bedømmelser)
4.3

Med uddannelse på tysk får du muligheden for at opleve Tyskland på en unik måde. Tyskland har interessante, pulserende byer, og gennem en uddannelse på tysk kan du opleve landets både gamle og nye kultur. Der er ingen bedre måde at udforske Tyskland på end med en sprogrejse.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland

Søg efter mest populære destinationer

Uddannelse på tysk

Det er ikke nogen hemmelighed, at tyskerne er dygtige til det med økonomi og forretning. Med en uddannelse på tysk på vores sprogskole i München får du mulighed for at kommunikere direkte med de arbejdsomme folk i Europas største og mest driftige økonomi. Uanset om du allerede på forhånd kan føre en fornuftig samtale på tysk eller knapt kan spørge om vej til togstationen, vil uddannelse på tysk forbedre dine muligheder for professionel succes i fremtiden.

Kunst og musik

Vi ved godt, at Tyskland har ry for at være trist og kedeligt. Et sted, hvor folk arbejder hårdt, men ikke kender til livets lyse sider. Og slet ikke har forstand på kultur. Vi må desværre meddele, at den fordom ikke holder vand - hvilket du lynhurtigt opdager, når du tager en uddannelse på tysk på vores sprogskole i München. Tyskland har produceret store klassiske komponister som Bach, Brahms, Beethoven og Wagner. Og verdensberømte forfattere som Günter Grass og Herman Hesse. Desuden er München vært for en af verdens største fester, Oktoberfest, der varer 16 dage og tiltrækker omkring seks millioner gæster fra hele verden. En uddannelse på tysk vil åbne dine øjne for en både sjov og fin kultur. Stol trygt på det!