Uddannelse i Tyskland

Uddannelse i Tyskland
4.3
(624 bedømmelser)
4.3

En uddannelse i Tyskland er en investering i din fremtid. Tyskland er Europas økonomiske kraftcenter. Et uddannelsesprogram er den bedste måde at forstå Tysklands sprog og kultur. En uddannelse i Tyskland kan være kort- eller længerevarende, og dækker de generelle sprogfærdigheder, som er specifikke for dit område.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: BerlinMünchen

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Tyskland

Når du studerer tysk på en uddannelse i Tyskland, vil du lære sproget og få indsigt i kulturen i ét af Europas mest indflydelsesrige lande. Der er mange måder, du kan strukturere dine studier. Du kan vælge en uddannelse i Tyskland, som fokuserer målrettet på sprogets principper, eller en som er fokuseret på din karriere, f.eks. business eller medicin. Du kan være dér på en kort sprog-ferie eller et længere ophold, for at gøre dine færdigheder perfekte. Tysklands dynamik og indflydelse sikrer at du vil få mulighed for at anvende alt, hvad du lærer under en uddannelse i Tyskland, på en god måde.

Kan jeg fokusere på et specifikt emne?

Du kan studere tysk ligesom du ønsker, på en uddannelse i Tyskland. Hvis du er besluttet på at gøre din grammatik perfekt, kan du tage et intensivt kursus, som giver dig ekstra tid i klassen til at forstå vigtige koncepter og regler i sproget. Du kan også vælge en uddannelse i Tyskland, som er struktureret omkring din profession eller fremtidige studier. Der er programmer for medicin og business, og du kan også tilpasse dit tema. Hvis du har brug for at forberede dig til en sprog-eksamen, er der et program til at hjælpe dig med at klare dig godt. En uddannelse i Tyskland er den bedste måde til at nå dine mål med at anvende det tyske sprog.