Uddannelse i München

Når du oplever uddannelse i München, er du der for at lære sproget, men også for at opleve byens kultur. Der er en masse at se og gøre i München. Byen er hjemsted for en af Tysklands bedste filmscener og er hvert år vært for en international filmfestival. München er også en filmby med masser af caféer, barer og klubber.

Uddannelse i München

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
By: München

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
By: München

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
By: München

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
By: München

Uddannelse i München

Der er mange grunde til at ville lære tysk. Uddannelse, arbejde, turisme og rejselyst for blot at nævne nogle få. Uanset din bevæggrund vil en uddannelse i München være et stort skridt i den rigtige retning. Samtlige lærer på vores sprogskole er trænet i de mest moderne og interaktive undervisningsmetoder. Deres første opgave bliver, at hjælpe dig til at turde bruge det tyske, du har med hjemmefra. Det er så fundamentet, I sammen bygger på fremover. På den måde lærer du tysk på en naturlig måde og i et tempo, der er individuelt tilpasset dig og dit niveau. Sprogskolen er centralt beliggende i München, kun en kort gåtur fra mange af byens seværdigheder. Dermed har du masser af gode grunde til at søge udenfor skolen, hvor du kan øve dit tyske i autentiske hverdagssituationer. Tag en uddannelse i München og gør store fremskridt, på en naturlig måde.

En moderne storby

München er en by fyldt med historiske bygninger og landmærker. Men det er også en moderne storby og et vigtigt politisk og finansielt centrum i nutidens Tyskland. Samtidig med at vores skræddersyede uddannelse i München vil styrke dit tyske enormt, vil du have mulighed for at opleve en sprudlende og mangfoldig millionby, hvor klassiske bygninger står side om side med højhuse af stål og glas. Er du til udendørs aktiviteter, kan du besgøge en af verdens største byparker, Englisher Garten, eller tage et kort smut i sydlig retning, hvor Alperne byder på det perfekte landskab til både ski- og vandretur. En uddannelse i München rummer mange muligheder.