Uddannelse i Sydafrika

Uddannelse i Sydafrika
4.8
(216 bedømmelser)
4.8

Hvis du søger en unik oplevelse, så er en uddannelse i Sydafrika et perfekt valg. Sydafrika har en kulturel mangfoldighed og en rig historie. Det er også det perfekte startsted til at udforske mere af Afrika. En uddannelse i Sydafrika er i sandhed en uforglemmelig oplevelse.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Sydafrika

Vil du lære engelsk et sted, der er ud over det sædvanlige? Så er en uddannelse i Sydafrika lige noget for dig. Her kan du se løver, elefanter, zebraer og giraffer i deres rette element. Du kan også opleve afrikanske pingviner, antiloper og strudser. Du kommer til at studere på vores sprogskole, som ligger i Cape Town, den pulserende storby med førsteklasses shopping, gode restauranter og masser af attraktioner. Lær engelsk i et land, der har noget for enhver smag og mere til. Tag en uddannelse i Sydafrika.

Et hjem i Afrika

Tager du en engelsk uddannelse i Sydafrika med os, vil du hurtigt føle dig hjemme i det fremmede. Du kan enten bo hos en lokal familie eller i en af vores studenterboliger. Som gæst hos en familie vil du have rig lejlighed til at øve dit engelske hen over middagsbordet eller på weekendudflugter. Det er også en glimrende måde at opleve kulturen og traditionerne på. Foretrækker du frihed og uafhængighed, er en studenterbolig det rette valg. Så kan du komme og gå som det passer dig, og spise når du er sulten. Begge muligheder er et godt udgangspunkt for din uddannelse i Sydafrika.