Uddannelse i Cape Town

Uddannelse i Cape Town
4.8
216
(216 bedømmelser)
4.8

En uddannelse i Cape Town, tillader dig virkelig at opleve livet som sydafrikaner. Ikke kun vil du lære om historien, økonomien og forskellige kulturer; du vil også se dig selv forelske dig i Cape Towns naturlige skønhed. Tag et spring i god tro og tilmeld dig en uddannelse i Cape Town. Du vil ikke fortryde det.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Sydafrika
By: Cape Town

Uddannelse i Cape Town

Uanset dit nuværende niveau i engelsk, vil vi hjælpe dig med at vælge det helt rigtige kursus under din uddannelse i Cape Town. Uanset om du lige er begyndt på at lære engelsk, eller forbereder dig på en færdighedstest i engelsk, vil du drage fordel af vores erfarne undervisere, veludstyrede klasselokaler og interaktive lektioner, som vil gøre dig mere sikker i at tale engelsk. Vores skole ligger praktisk placeret i Cape Town, så du kan fokuserer på dine studier og stadig opleve byen. For en rigere tid i udlandet, overvej at inkludere frivilligt arbejde i dit skema, så du giver noget tilbage til fællesskabet, under din uddannelse i Cape Town.

Spænding året rundt i Cape Town

Forbered dig på at blive forbløffet, første gang du ser omgivelserne for din uddannelse i Cape Town. Skyskrabere fylder horisonten på havnen ved Table Bay, hvilket skaber en malerisk by på kanten af det krystalblå vand. Og med milde vintre og varme somre, vil du nyde at være i Cape Town, uanset hvornår på året du kommer. Byen tilbyder strande, bjerge og tonsvis af attraktioner, hvilket ikke gør det overraskende at Cape Town er den mest besøgte by i hele Afrika. Udforsk et magisk område samtidigt med at du opbygger nye færdigheder i engelsk, på en uddannelse i Cape Town.