Uddannelse i Spanien

Uddannelse i Spanien
4.3
(528 bedømmelser)
4.3

En uddannelse i Spanien vil hjælpe dig til at tale spansk mere flydende, samtidig med at du får et indgående kendskab til spansk kultur. Spansk er et af verdens mest talte sprog, så du vil helt sikkert få stor glæde at det du lære på din uddannelse i landet. Der findes ingen mere effektiv måde at lære spansk, end på vores uddannelse i Spanien. Det garanterer vi for!

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: BarcelonaMalaga

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Spanien

Uddannelse i Spanien vil ikke kun lære dig at tale spansk med selvsikkerhed, det vil give dig førstehånds-viden om kulturen i dette sydeuropæiske land. Spanien er et sammensat land med en historie, som inkluderer flere afrikanske og mellem-østlige påvirkninger end de de fleste andre europæiske lande. Under din uddannelse vil få individuel opmærksomhed, som fokuserer på at forbedre dine kommunikation-færdigheder i spansk, og på at gøre dig tryg ved at tale sproget. En uddannelse i Spanien vil tillade dig at udforske spansk kultur, mens du lærer at tale ét af verdens mest udbredte sprog.

Hvorfor er Spanien et godt sted at studere?

At tilmelde sig en uddannelse i Spanien, viser virkeligt engagement til at mestre spansk, og lære sprogets oprindelsesland at kende. Spaniens lange historie inkluderer at være en del af det Romerske Imperium, århundreders muslimsk styring, og en lang periode med verdensdominans og magt. Landet har mange velbevarede historiske steder at udforske, så vel som vigtige kunst-samlinger, og en vibrerende moderne filmindustri. Alt afhængig af hvor du beslutter at tage din uddannelse i Spanien, kan du lære én by at kende godt, og tage på udflugter til andre områder i weekender, eller efter at dit kursus slutter.