Uddannelse på spansk

Uddannelse på spansk giver dig chancen for at opleve en helt ny kultur, mens du lærer og bruger det spanske sprog. Der er mange destinationer at vælge imellem med vores uddannelse på spansk. Prøv alt fra spændende Barcelona til eksotiske Costa Rica.

Uddannelse på spansk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.

Søg efter mest populære destinationer

Uddannelse på spansk

Der er ingen tvivl om, at en uddannelse på spansk kan åbne døre til din fremtid. Det tales i over 25 lande verden rundt og er modersmål for mere end 400 millioner mennesker, kun overgået af kinesisk. Gode spanskkundskaber giver dig flere muligheder, end du kan forestille dig. Og det uanset om du er interesseret i sport, kunst, turisme, uddannelse eller globale finans. Og så er det ovenikøbet sjovt at lære spansk på en af vores sprogskoler. Du kommer til at opleve et andet land og en anden kultur og møde folk fra hele verden. En uddannelse på spansk giver dig lyst til mere.

Noget for enhver smag

Du kan vælge mellem vores sprogskoler i Spanien og Costa Rica, når du tager en uddannelse på spansk med os. Vil du blive i Europa, kan du vælge mellem Barcelona og Malaga. Begge byer ved Middelhavet med nem adgang til dejlige badestrande. Har du lyst til at komme længere væk hjemmefra – geografisk såvel som kulturelt – er Costa Rica det oplagte valg. Her kan du naturligvis også slappe af på skønne badestrande. Er du af den mere evnetyrlystne slags, kan du tage ud i junglen og suse i svævebane fra trætop til trætop. Eller du kan dykke ved det smukke koralrev. Uanset om du vælger det nære eller det fjerne vil en uddannelse på spansk give dig gode sprogkundskaber og oplevelser for alle pengene.