Uddannelse i Costa Rica

Hvis du gerne vil lære at surfe eller træne din surfing, mens du samtidig forbedrer dit spanske, er en uddannelse i Costa Rica lige noget for dig. Costa Rica har aktive vulkaner og nogle af verdens smukkeste strande. Der findes ingen steder helt som Costa Rica for en uddannelse på spansk.

Uddannelse i Costa Rica

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Costa Rica

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Costa Rica

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Costa Rica

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Costa Rica

Uddannelse i Costa Rica

Holder du af sol, strand og tropisk klima? Så er en uddannelse i Costa Rica den ideelle måde at lære spansk på. Over en tredjedel af landet har status af beskyttet naturområde, så du vil have rigeligt med muligheder til at opleve det eksotiske dyre- og planteliv. Du kan se dovendyr, aber og grønne skildpadder i Tortuguero nationalpark. Du kan se vilde orkidéer i Montverde naturreservat. Og du kan bestige en vulkan og se direkte ned i krateret. Du kan også lære at surfe eller blot dase i solen på en skøn strand. En uddannelse i Costa Rica er meget mere end blot spanskundervisning.

Omgivet af strand og jungle

Der findes ikke et bedre sted at tage en spansk uddannelse i Costa Rica end vores sprogskole i byen Tamarindo, hvor klimaet er tropisk året rundt. Udenfor skoletiden kan du for eksempel slappe af på stranden eller tage på vandring i junglen. Vores personale arrangerer aktiviteter og udflugter, så du kan opleve den lokale kultur og højtiderne. Skulle du få lyst til en smule storbyliv, er der direkte busforbindelse til hovedstaden San Jose. En uddannelse i Costa Rica er seriøs sprogindlæring, men føles lige så meget som ferie.