Uddannelse i Korea

Uddannelse i Korea
4.4
(361 bedømmelser)
4.4
Uddannelse i Korea vil give dig værktøjerne til at udvikle dine koreanske sprogkundskaber og styrke dine karriereudsigter. Vores fleksible programmer giver dig komplette muligheder for at studere sproget i dit eget tempo og tage et certfifikat på dine præstationer med hjem. Vi tilbyder akademiske programmer, som vil åbne en hel ny verden af potentialer for dig. Ved at tage videreuddannelse i Korea kan du udvikle dine koreanskkundskaber samtidig med at du fordyber dig i kulturen og miljøet uden at gå på kompromis med dine akademiske studier.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Korea

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Korea

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Korea

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Korea

At videreuddanne dig i Seoul

Vores sprogskole i Seoul ligger i hjertet af det glitrende Gangnam. Dette er byudelen, som Psy introducerede verden for i sit mega-hit, Gangnam Style: et sted hvor berømtheder kan spottes på gaderne om dagen og jetsetterne drikker cocktails om aftenen. Under din uddannelse i Korea kan du bruge dine morgener på at finpudse dine grammatiske kompetencer på vores top moderne campus, og bruge dine eftermiddage på at udforske Seouls mest tjekkede kvarterer. Uanset om du vil bruge din firitd på at spotte idoler, udforske de seneste K-beautytrends eller tjekke byens nye restauranter ud, så har du masser af muligheder for at øve dit koreanske udenfor klasselokalet. Videreuddannelse i Korea er en af de mest fordybende måder at opleve kulturen i dette fascinerende land. Du behøver ikke vente til efter eksamen for at udforske verden. Ved at kombinere dine studier med et af vores sprogkurser kan du få opleve det bedste af to verdener.

Sådan arrangerer du videreuddannelse i Korea.

Med en særligt indrettet campus i hjertet af Gangnam, vil vores sprogkurser i Seoul imødekomme alle dine behov i forhold til at lære koreansk. Disse kurser vil lade dig udvikle dine sprogkompetencer samtidig med at då får adgang til den koreanske kultur på egen hånd. Det er en effektiv måde at kombinere sproglæring med akademiske og professionelle mål. Når du har afsluttet dine studier, vil du have masser af muligheder foran dig. Videreuddannelse i Korea giver fantstiske muligheder for motiverede og ambitiøse unge mennesker. Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt os i dag og høre nærmere.