Uddannelse på engelsk

Vil du mestre det engelske sprog hurtigt og effektivt? I så fald er der intet, der kan slå personlig uddannelse på engelsk. Vi tilbyder alt fra to-ugers sprogkurser i Sydney til årelang uddannelse på engelsk i New York. Og vi har erfaringen til at gøre det rigtigt. Som vi har gjort det uafbrudt siden 1965.

Uddannelse på engelsk

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.

Uddannelse engelsk

En uddannelse på engelsk er mere end bare et intensivt sprogkursus. Det betyder virkelig, at du vil kaste dig ud i alt hvad der er engelsk i løbet af dit ophold: seværdighederne, livsstilen, kulturen og sproget. På vores uddannelse på engelsk kan du vælge fra et kæmpe udvalg af destinationer, hvor du alle steder vil få førsterangs engelskundervisning sideløbende med en blanding af velplanlagte aktiviteter, ekskursioner og fritid. Dine sprogkundskaber vil få et genialt boost, da du vil tale engelsk hele tiden med dine nye klassekammerater samt når du er ude at udforske din udvalgte by.

Møder dine målsætninger

Hvordan dine sprogfærdigheder forbedres, når du deltager i en uddannelse på engelsk vil variere. Mange studerende som tager en uddannelse på engelsk ønsker at blive flydende. Hvis du ønsker det, så kan du tilbringe seks måneder til et helt år, hvor du arbejder på at mestre sproget så godt, at du kan deltage i lange samtaler om alle emner, snakke selvsikkert på ethvert niveau samt læse og skrive engelsk godt. Hvis du tager vores kortere uddannelse på engelsk, har du måske andre mål. Vi tror ikke på, at der er ét program til alle, når det kommer til engelskundervisning. Så ligemeget hvad dine mål er, skal vi nok hjælpe med at planlægge et program, der passer til netop dig.