USA er et kontroversielt og fascinerende land. På en uddannelse i USA vil du lære landet at kende meget bedre end som turist, og du kan danne din egen mening. Under en uddannelse i USA forbedrer du dit engelsk og fordyber dig i amerikansk kultur, for at finde ud af hvad det hele drejer sig om.

vælg aldersgruppe

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: USA
By: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

EF Academy

14 - 19 år
Studentereksamen i udlandet

Tag din studentereksamen på en af vores international privatskoler i Storbritannien eller USA.

Destination: USA
By: New York, Los Angeles

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 52 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: USA
By: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
5 eller 10 måneder

Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.

Destination: USA
By: Alle destinationer USA

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og lederuddannelse

Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.

Destination: USA
By: New York, San Francisco, Boston

Uddannelse i USA

Uddannelse i USA vil præsentere dig for det Amerika, som du ikke ser i nyheds-klip og videoer. En turist besøger hovedsageligt turist-destinationer, men du vil gå langt dybere, og opleve dette yderst komplekse land på første hånd og interagere med almindelige amerikanere hver dag. Mange prøver at lære engelsk ved at se amerikanske film, men under en uddannelse i USA vil du hver dag tale med indfødte engelsk-talende. Du har hele dit liv set versioner af USA, portrætteret i film og på TV. Nu kan du selv se det virkelige USA, og danne dig din egen mening om landet.

At grave dybt

USA er et stort og sammensat sted, ikke kun geografisk men også med hensyn til kultur og vejr. Hvis du bare er på besøg, får du ikke et reel forståelse af landet. Uden uddannelse i USA vil du sandsynligvis gå glip af meget, som er vigtigt om amerikanerne, så som kreativitet, innovation og en villighed til at hjælpe andre. Under uddannelse i USA vil dine undervisere arbejde med dig hvert et skridt på vejen, fra at planlægge din rejse, over tiden i udlandet, til efter du er vendt hjem igen. De vil sikre sig at dit program giver dig en fordybelse i amerikansk kultur, og at du bliver mere sikker i at tale amerikansk engelsk.