Uddannelse i San Diego

Uddannelse i San Diego
4.9
(444 bedømmelser)
4.9

Under en uddannelse i San Diego, kan du bruge din fritid på at lære engelsk på stranden. Vores uddannelse i San Diego inkluderer kurser og aktiviteter, men det er på stranden at du virkelig vil bruge dit engelske og blive mere tryg ved at tale sproget.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Diego

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Uddannelse i San Diego

Nyd det dejlige klima i det sydlige Californien, når du tager en uddannelse i San Diego. Tag en pause fra hverdagens slid og trængsler derhjemme og lær engelsk i solen. Det er nu engang nemmere at lære, når man er væk fra pligterne derhjemme. Og det er svært at finde et mere behageligt sted at studere end San Diego. Uanset hvilket kursus du vælger, vil du have rigeligt med fritid at deltage i de aktiviteter og udfugter som skolen arrangerer. Du kan også gå på opdagelse i San Diego og omegn på egen hånd. Når du tager en uddannelse i San Diego er det ikke hårdt arbejde at øve sit engelske. For eksempel på en strandtur med de nye venner fra hele verden?

At bruge det du har lært

Det engelske sprog kommer helt naturligt, når du tager en uddannelse i San Diego. På sprogskolen modtager du engelsk-undervisning adskillige timer om dagen med fokus er på det talte sprog. Desuden tilbringer du hver dag tid i vores topmoderne sproglaboratorium, hvor du kan arbejde individuelt med det, der falder dig sværest. Når skolen er over, er det tid til at øve det, du lærte den dag. Det svarer til at læse lektier, men er bare meget sjovere. Ved at snakke engelsk med dine medstuderende fra hele verden - og de lokale du møder på din vej - får du repeteret og cementeret dine nye sprogkundskaber og er klar til at lære mere næste dag i skolen. Vores engelske uddannelse i San Diego er skam seriøs nok. Du har det bare sjovt mens du lærer.