Uddannelse i Santa Barbara

Uddannelse i Santa Barbara
4.7
(420 bedømmelser)
4.7

Hvis du leder efter en måde at lære engelsk omgivet af folk der taler det som modersmål, så er en uddannelse i Santa Barbara det perfekte valg. En populær college-by med masser af sol gør Santa Barbara til et perfekt sted, til at øve dit engelske. En uddannelse i Santa Barbara vil tage dine engelskfærdigheder til nye højder.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Santa Barbara

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Santa Barbara

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Santa Barbara

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Santa Barbara

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Uddannelse i Santa Barbara

Surf i bølgerne. Svøm i det varme hav. Fis den af på stranden. Det er blot nogle få af de “aktiviteter” du kan deltage i udenfor skoletiden, når du tager en engelsk uddannelse i Santa Barbara. Byen er kendt som en af de bedste strand-byer i Californien og for sine universiteter. Det vidner om et sted, hvor du kan slappe af og blive uddannet på en og samme tid. Uanset hvor du i Santa Barbara du befinder dig, er en tur til en dejlig, hvid sandstrand lige rundt om det næste hjørne. Det er en fornøjelse at lære engelsk i så idylliske omgivelser, og dine sprogfærdigheder vil hurtigt blomstre. Uddannelse i Santa Barbara er lige så meget ferie som det er hårdt arbejde.

En sund balance

Hvide strande. Palmer. Blåt hav. Solskin fra morgen til aften. Sådan er hverdagen, når du tager en uddannelse i Santa Barbara. På vores sprogskole vil du lære engelsk i trygge rammer mens du oplever den afslappede og tilbagelænede californiske livsstil på første hånd. Vores undervisning foregår i små hold og har fokus på det talte sprog. Du kan vælge mellem en række forskellige kurser af variende varighed og sværhedsgrad. Dermed kan du nemt finde en sund balance mellem studier og fritid og lære i et tempo, der passer dig. Din uddannelse i Santa Barbara kan skræddersyes til dine behov og ønsker.