Uddannelse i Boston

Uddannelse i Boston
4.6
(516 bedømmelser)
4.6

Oplev alle aspekter af det amerikanske liv via en uddannelse i Boston. Amerikansk kultur tilbyder et unikt perspektiv på verden. At nå en forståelse af det amerikanske perspektiv er en central del af en uddannelse i Boston.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Boston

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Boston

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Boston

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Boston

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USA
By: Boston

Uddannelse i Boston

En uddannelse i Boston med os er meget mere end sprogskole. Her bor du i hjertet af den amerikanske historie. Boston var blandt andet et centrum for oprøret mod den britiske konge, og det var herfra Paul Revere red sin berømte midnatstur for at advarer uafhængighedsbevægelsens ledere om, at “rødjakkerne” var på vej. I dag er Boston stadig en af USAs vigtigste byer. Den ligger ved havet og er kendt som en grøn by med gode muligheder for udendørs aktiviteteter. Der er mange gode grunde til at tage en engelsk uddannelse i Boston.

Hvor skal jeg bo i Boston?

Når du tager en uddannelse i Boston, har du mulighed for at opleve amerikansk kultur og levevis på første hånd ved at bo hos en amerikansk familie. Her kan du øve dit engelske henover middagsbordet med hverdagssnak samt samtaler om kulturelle forskelle og verdenspolitik. Og du får at se, om det nu også er rigtigt, at hjemmelavet mad i USA er lig færdigretter fra supermarkedets fryser. Vil du være fri og uafhængig, kan du bo i en af vores studenterboliger, side om side med dine medstuderende fra hele verden. Så kan du komme og gå, som du lyster. Det kan virke som et svært valg, men bare rolig. Uanset hvilken bolig du vælger, vil du hurtigt føle dig hjemme, når du tager en engelsk uddannelse i Boston.