Uddannelse i Miami

Miami byder på den rette blanding af alvor og afslapning. Takket være vores erfarne undervisere og innovative undervisningsmetoder vil et ophold eller en uddannelse i Miami betyde store fremskridt for dine engelske færdighder. Samtidig med at du har tid til at dase i solen og nyde de skønne strande og det varme hav.

Uddannelse i Miami

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Uddannelse i Miami

Det der er så inspirerende ved uddannelse i Miami, er at det ikke bare er en ferie og heller ikke bare et engelsk-kursus. Det er mere en slags 1+1=3 situation. Du vil rejse til Miami og lære engelsk i klassen, men fordi du er i Miami, vil du kunne gå ud af klasse-lokalet til en dag fyldt med sproglige udfordringer, masser af indfødte engelsk-talende at øve med, og et hav af nye ord og udtryk. Og i stedet for bare at rejse rundt i Miami som udlænding og turist, vil du være en del af kulturen, måske bo hos en værtsfamilie, med venner lige ved hånden og en base at udforske fra. Uddannelse i Miami er så meget mere end summen af enkeltdelene.

At besøge Miami

Miami er ét af verdens top-feriesteder, og nu har du muligheden for at se hvorfor! Uddannelse i Miami er den perfekte måde at lære, mens du nyder denne temperamentsfulde by. Du vil ha' masser af fritid til at udforske de smukke strande, det trendy natteliv, fiske, golf, tennis, shopping og mere! Uddannelse i Miami vil også give dig chancen for at opleve områdets attraktioner, så som Little Havana, professionelle sportskampe og Art Deco distriktet. Tilmeld dig nu for en personligt tilpasset uddannelse i Miami, og begynd at planlægge din egen drømme-oplevelse.