Uddannelse i New York

New York er USAs hovedstand, når det kommer til mad, mode, kunst, jazz og meget mere. Det er et ufatteligt interessant sted at lære engelsk. Et kursus eller uddannelse i New York kan være alt fra en intensiv to-ugers sprogferie til et årelangt program, der ender med en amerikansk studentereksamen eller optagelse på et universitet.

Uddannelse i New York

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USA

Hult International Business School

18+ år
Bachelor, master, MBA
Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.
Destination: USA

Uddannelse i New York

En uddannelse i New York giver dig en fantastisk introduktion til amerikansk kulturs mangfoldighed. Hele verden mødes i New York, med amerikanere fra enhver stat og immigranter fra hvert et land i verden, som alle arbejder og lever side om side. Det er en berusende cocktail af energi og ambition som møder dig, når du ankommer til din uddannelse i New York. Der er en grund til, at så mange finder denne by så inspirerende. Hvis du har brug for at blive mindet om, hvorfor du lærer engelsk, så meld dig til en uddannelse i New York og giv dit engelsk en kick-start.

Lær mens du udforsker

Der findes intet helt som en uddannelse i New York, som kan få dig til at drømme. Alle har hørt om denne by, og næsten alle drømmer om at besøge den. Som engelsk-studerende på vores uddannelse i New York, vil du være mere end en turist. I stedet for at haste fra den ene attraktion til den anden, så tag tiden til at lære noget mere om kulturen i New York, møde klassekammerater til at udforske byen sammen med, og bliv mere tryg ved at tale engelsk, New York style. Det er svært at forestille sig noget som vil se bedre ud på dit CV, eller som vil fremprovokere mere misundelse blandt dine venner, end at tage på en engelsk uddannelse i New York.