Uddannelse i Honolulu

Uddannelse i Honolulu
4.3
(480 bedømmelser)
4.3

Næste gang du har ferie, hvorfor så ikke melde dig til uddannelse i Honolulu? Hawaii har en unik kultur grundet sin mangfoldige herkomst, og er et af de mest eksotiske steder du kan lære engelsk. En uddannelse i Honolulu vil give dig den perfekte mulighed for at lære om øerne.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Uddannelse i Honolulu

En engelsk uddannelse i Honolulu er lige dele ferie og skolegang. Der findes ganske enkelt ikke et bedre sted at forberede sig til den daglige undervisning end på en af Honolulus skønne strande. Her kan du også lære at surfe eller blot opleve Hawaiis eksotiske kultur og tilbagelænede levevis. Vores hjælpsomme personale arrangerer aktiviteter og udflugter, som du og dine medstuderende fra hele verden kan deltage i. Og så har du naturligvis rigelig med fritid til at gå på opdagelse på egen hånd. Husk at tage din sans for eventyr med i kufferten, når du pakker til din uddannelse i Honolulu – og badetøj og solfaktor, naturligvis

Eventyr, mystik og skøn natur

Du lærer både det engelske sprog og den lokale kultur, når du tager en uddannelse i Honolulu. Den polynesiske levevis tilføjer kulør til dit ophold med luaus-fest, hula-dans og traditionelle myter og legender. Det moderne Hawaii har dog fjernet sig et lang stykke vej fra sine polynesiske rødder. De mange immigranter fra Japan og Filipinerne har sat sine tydelige spor på kulturen - for ikke at snakke om indflydelsen fra det amerikanske fastland. På Hawaii findes der mange naturparker, hvor du kan gå på opdagelse. For eksemple Akaka Falls State Park, hvor det største vandfald falder hele 129 meter! Tag en engelsk uddannelse i Honolulu, og du kommer ikke til at mangle eventyr og skøn natur.