Uddannelse i Los Angeles

Los Angeles er den største by på USA's vestkyst. Hvis du elsker bylivet, så er en uddannelse i Los Angeles lige hvad du har ledt efter. Under dit ophold i Los Angeles, vil du blive mere flydende i engelsk og få nye venner, mens du nyder solskinnet.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USA
By: Los Angeles

Uddannelse i Los Angeles

Los Angeles er en by, der i bogstaveligeste forstand har det hele. Fra verdensklasse strande til verdensklasse kunst. Byen er hjemsted for flere atraktioner end du kan tælle. Tag en engelsk uddannelse i Los Angeles og oplev byen, alle har hørt om, men kun få kender. På sprogskolen vil du lære engelsk i små hold sammen med studerende fra hele verden. Med moderne undervisningsmetoder, fokus på det talte sprog og tid og plads til individuelle behov, vil en uddannelse i Los Angeles transformere dit engelske. Du vil vende hjem med nye kundskaber og lyst til at lære endnu mere.

Vaskeægte amerikansk kultur

Har du svært ved at forestille dig, at det kan være sjovt at studere? Så tag en uddannelse i Los Angeles på vores sprogskole. Byen er hjemsted for et mix af folk fra hele verden, og er – som vi alle ved - hele verdens centrum, når det kommer til underholdningsindustrien. Med alt fra smukke sandstrande til neglebidende forlystelsesparker er der noget tage sig til for enhver smag og ethvert budget. Mød studerende fra byens mange universiteter. Hold udkig efter de rige og berømte, når du bevæger dig rundt i byen. Se de nyeste film måneder før dine venner derhjemme. Tag på weekendtur til Las Vegas, hvor formuer vindes og tabes i et væk. Få din helt personlige uddannelse i Los Angeles og lær engelsk samt et unikt indblik i amerikansk massekultur.