Uddannelse i Malta

Uddannelse i Malta
4.5
(624 bedømmelser)
4.5

Et sprogkursus eller uddannelse i Malta er en kombination af seriøs engelskundervisning og afslappende badeferie. Malta er et sikkert og trygt valg til dig, der vil lære engelsk. Vi byder på alt fra et to-ugers ophold til en ét-årig uddannelse på Malta. Kig i vores program og find dét, der passer til dig og dine behov.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Malta

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Malta

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Malta

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Malta

Uddannelse i Malta

Hvis du ønsker at forbedre dit engelsk og tage en ferie samtidig, er uddannelse i Malta et godt valg. Du vil lære en masse i små klasser, hvor underviseren kan give dig individuel hjælp når du har brug for det. Uddannelse i Malta giver dig også adgang til hvide sandstrande, hvor du kan slappe af med venner i din fritid og øve dine samtaleevner i engelsk. Der er også nok af kulturelle attraktioner rundt omkring på øen, så som den Gamle By i Valetta fra det 16. århundrede. Uddannelse i Malta har den ideelle blanding mellem indlæring, sjov og kultur til din næste ferie.

Hvorfor studere i Malta

Selvom det måske ikke er det første sted du tænker på for at lære engelsk, er det at tage til Malta på et udvekslingsprogram en fantastisk måde til at forbedre dine sprogfærdigheder. Engelsk er landets officielle sprog, på grund af en historie som britisk koloni. Når du deltager i uddannelse i Malta, vil du derfor kunne øve i at tale engelsk med de lokale indbyggere. Og vores undervisningsmetoder vil give dig sikkerhed i at tale, fordi der fokuseres på kommunikationsfærdigheder. Tilføj vandsport og gamle myter om riddere til ligningen, og uddannelse i Malta virker pludselig som et eventyr i at lære engelsk.