Uddannelse i New Zealand

Uddannelse i New Zealand
4.6
(300 bedømmelser)
4.6

Klar til eventyr? Så tag på en uddannelse i New Zealand! Et ophold i NZ er det rette for dig som elsker eventyr og skøn natur. New Zealand er kendt for ekstrem sport og smukke, dramatiske landskaber. Hos os drager ethvert sprogkursus eller uddannelse i New Zealand fuld fordel af landets fascinerende natur med en kalender fuld af udflugter og aktiviteter.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: New Zealand
By: Auckland

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: New Zealand
By: Auckland

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: New Zealand
By: Auckland

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: New Zealand
By: Auckland

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i New Zealand

Hvis du tilmelder dig vores uddannelse i New Zealand, vil du opleve denne magiske ø fra de lokales synsvinkel. Som studerende har du en enestående mulighed for at leve og studere på øen, men alligevel besøge alle de smukke steder med en turists fascination. At lære engelsk på en uddannelse i New Zealand, er meget anderledes end at lære fra en bog, eller tage engelsk-kurser i din hjemby. Du vil helt bogstaveligt fordybe dig i synsindtrykkene, lydene, kulturen og sproget i et nyt land. At studere engelsk på en uddannelse i New Zealand er uden tvivl én af de mest intense måder at lære; men også den sjoveste!

Det kan være sjovt at lære!

Det sjov, som du vil ha' under uddannelse i New Zealand, skyldes ikke kun de spændende aktiviteter og udflugter, der står til rådighed for dig, men fortsætter også ind i selve klasse-lokalet! Når du tilmelder dig uddannelse i New Zealand, vil du fokusere på kommunikation. Vores undervisere anvender unikke, interaktive undervisningsmetoder, med den nyeste teknologi, for at sikre en aktiv indlæring - der vil ikke være noget med at slumre bag i klassen i disse lektioner! Et udvekslingsprograms natur betyder at du konstant bliver udfordret, i og udenfor klassen, sådan at dit ordforråd og din selvsikkerhed transformeres ved slutningen af dit ophold.