Uddannelse i Singapore

En uddannelse i Singapore er en rigtig god måde at blive mere tryg ved at begå dig på engelsk, samtidig med at du lærer en af asiens fantastiske storbyer at kende. Vores uddannelse i Singapore kombinerer innovative engelsk-kurser med teknologi, således at du får en målrettet og specifik læringsoplevelse.

Uddannelse i Singapore

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Singapore

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Singapore

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Singapore

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Singapore

Uddannelse i Singapore

At lære engelsk på en uddannelse i Singapore, åbner en verden af muligheder for dig. Drømmer du om en højt-flyvende karriere? Måske er det akademiske mere dig? Du kunne vælge at kombinere dine studier med et praktikophold, for at give dig en fantastisk erfaring på et relevant område. Singapore er en kæmpe ø-storby, og hvis du overvejer at lære engelsk i Asien, er en uddannelse i Singapore utvivlsomt den hurtigste og mest effektive måde at gøre det. Du vil være omgivet af en ny kultur og et nyt sprog døgnet rundt, så du vil konstant lære. Kurser kan tilpasses til dig, så du kan få din tid i Singapore til at arbejde for dig!

Din uddannelse, dit valg

Det kan være en smule skræmmende, at komme og studere engelsk i en så travl og hektisk atmosfære, især hvis det er første gang du er væk hjemmefra. Når du melder dig til en uddannelse i Singapore, har du masser af muligheder for at sikre dig at kurset passer til dine behov, og at du føler dig tryg i det nye miljø. Du kan vælge hvor du vil bo; enten hos en imødekommende værtsfamilie i Singapore, eller i boliger med medstuderende. Varigheden of intensiteten af kurset er også op til dig: om du ønsker et intensivt program for at lære så meget engelsk som muligt, eller hvis du ønsker at tilpasse dine studier med turisme, alt er muligt på en uddannelse i Singapore.