Uddannelse i Australien

Uddannelse i Australien
4.9
937
(937 bedømmelser)
4.9

En uddannelse i Australien er den perfekte løsning for dig, der er seriøs med at ville lære engelsk men også gerne vil have en smule eventyr ud af turen. Et sprogkursus eller en uddannelse i Australien byder nemlig på meget mere end undervisning: med sine hvide sandstrande og tilbagelænede storbyer har landet “down under” ret så meget at byde på. Et ophold eller en uddannelse i Australien kan tilpasses enhver, fra teenager til pensionist.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: SydneyBrisbanePerth

EF University Preparation

16 - 30
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Australien
By: Sydney

Søg efter vores mest populære destinationer

Uddannelse i Australien

En uddannelse i Australien er en perfekt måde, hvorpå du kan styrke dit engelsk og have det sjovt på din ferie. Vi hjælper dig med at finde et program, der passer til dig uanset dit niveau. Vi har uddannelser i Australien til nybegyndere som ønsker en hurtigt vej til sproget, samt programmer for mere avancerede engelsktalere som ønsker at forberede sig til en eksamen eller universitet. Selve landet tilbyder et udvalg af attraktioner til studerende i alle aldre og med alle interesser, da det har både moderne byer og smukke landskaber. Du vil forbedre dit engelske sprog og få god tid til det på vores uddannelse i Australien.

Udforsk Australien

På en uddannelse i Australien vil du have mange muligheder for eventyr, når du ikke har undervisning. Landet har uendelige naturlige vidundere såsom Ayers Rock og Great Barrier Reef. At tage uddannelse i Australien med os placerer dig tæt på naturparker, så du kan deltage i alle slags udendørs aktiviteter. Vi har uddannelsesmuligheder i både Perth, Brisbane og Sydney. Australiens byer har mange interessepunkter såsom Sydney Harbour med det ikoniske dansk designede Operahus. Vores uddannelse i Australien blander klasseundervisning med aktiviteter, ekskursioner og fritid, så du vil have den rette balance af læring og eventyr, mens du befinder dig i landet.