Uddannelse i Sydney

Uddannelse i Sydney
4.3
(588 bedømmelser)
4.3

En uddannelse i Sydney vil opfylde dine drømme, om hurtigt at forbedre dit engelsk. Denne kyst-by, med det berømte Operahus, er et imødekommende sted til at finpudse dine evner. Vores uddannelse i Sydney, kombinerer intensive kurser med virkelige muligheder for at øve med dine nye venner.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Sydney

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Sydney

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Sydney

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Sydney

Uddannelse i Sydney

Nyd din tid i udlandet mens du studerer engelsk på en uddannelse i Sydney. Gå eller tag cyklen over den ikoniske Harbour Bridge, eller hvis du er mere eventyrlysten kan du rapelle ned ad siden, på en guidet tur med professionelle instruktører. Lær mere om Australiens naturhistorie og antropologi på the Australian Museum, eller få en mere nutidig oplevelse på the Museum of Contemporary Art. Du vil også ha' muligheden for at deltage i rugby, fodbold, football og cricket kampe under dit ophold. Med masser af kulturelle attraktioner, spændende shopping og fine spisesteder, vil du være henrykt over alle mulighederne, under en uddannelse i Sydney.

Udforsk din by

Lev som en sand australier, under din uddannelse i Sydney. Hvis du foretrækker at udforske på egen hånd, så prøv en studenterbolig, hvor du vil leve sammen med internationale klassekammerater, og sammensætte din egen tidsplan. Du vil være ansvarlig for dine egne måltider og din egen underholdning, hvilket giver en masse frihed. Alternativt kunne du prøve et værtsfamilie-ophold, hvor du vil leve hos en lokal familie og lære om australske skikke. Et sådan ophold er en god mulighed for at øve dit engelsk og nyde hjemmelavede måltider, sammen med din værtsfamilie. Hver mulighed giver dig en unik oplevelse, under din uddannelse i Sydney.