Uddannelse på fransk

Uddannelse på fransk
4.8
1131
(1.131 bedømmelser)
4.8

Vil du gerne lære fransk? Altså, rigtig fransk. Flydende. Så ved vi hvordan: et kursus i eller en uddannelse på fransk i Frankrig. Der findes ingen bedre vej til gode franskkundskaber. Hos os er tt sprogkursus eller en uddannelse på fransk lig med innovativ undervisning og masser af taletid. Så ved vi, at du vender hjem med både gode minder og et godt fransk.

Uddannelse på fransk

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Frankrig
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig

Udforsk vores destinationer

Uddannelse fransk

En uddannelse på fransk er den hurtigste måde at forbedre dit franske sprog. Vores uddannelse på fransk får dig til at bruge dine kommunikationsevner med alle de lokale, da vores erfarne undervisere bruger læringsmetoder som dokumenteret har hjulpet mange studerende. Og kommunikation er nøglen til at blive flydende i fransk. Du vil omgive dig med studerende fra hele verden, som alle er ivrige efter at lære fransk præcis ligesom dig. Du vil komme hjem fra vores uddannelse på fransk med bedre sprogkundskaber og mange nye venner for livet.

Fordelene ved fransk sprogrejse

En uddannelse på fransk i udlandet kan ikke sammenlignes at lære fransk herhjemme. Herhjemme kan du studere sproget i klassen og se franske film, men at være i et fransktalende land gør det hele meget mere konkret. En uddannelse på fransk præsenterer dig for hverdagssituationer, som du kan bruge sproget i, hvilket du aldrig ville få derhjemme. I selve undervisningen vil du blive selvsikker ved at tale sproget og forstå fransk gennem rollespil, konkrete eksempler og brugbare aktiviteter. Hvis du kombinerer alt dette med det hverdagsfransk, som du vil bruge hver dag, kan du tydeligt se, hvorfor vores uddannelse på fransk er det bedste valg.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.